Czyli w moje urodziny,
wreszcie poznamy prawdę, czy 159 jest lepsza od PASSSka.
Na mój gust alfa przegra przez brak lampki w schowku albo za zbyt miękkie zagłówki.
W każdym razie PASSSEK będzie pierwszy, Toyota druga, a alfa trzecia.
Jak będzie zobaczymy już w poniedziałek.
Do nabycia w kioskach i dobrych aptekach![]()
Ostatnio edytowane przez 145Q ; 17-03-2010 o 14:50

w przedruku - auto szmat ?
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard

W moim odczuciu (z góry zaznaczam obiektywnym) 159 na głowę bije Passata, przegrać może jedynie poprzez tzw pierdółki, typu właśnie brak lampki w schowku (chociaż 159 ją ma), które w ogólnym rozrachunku są nieistotne. No, ale jeśli jest to Auto Świat, to z góry wiadomo kto wygra, przecież niemieccy dziennikarze nie będą dołka pod własną gospodarką kopać.
Pozdrawiam.
- Rafał

No, wcale taka wygrana Passata nie jest pewna:
http://www.auto-swiat.pl/wydania,Tes...t,22421,1.html
159 przegra na pewno przestrzenią i bagażnikiem, ale taki dobór aut do porównania.
Choć niech sobie przegrywa Alfa, będą tańsze i rzadsze![]()
AR 156SW

Nie ma co ukrywać panowie legendarna niezniszczalność , niezawodność o prosta konstrukcja VW skończyła się w latach 90 ych . Tak ja to widze .
Alfa Romeo-per SEMPRE

Touran był jeszcze lepszyżeby samochód otrzymał ocenę 1 musi "zdobyć" chyba 36 albo 46 punktów, a VW Touran zdobył 77 xD
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

Oczywiście że wygra Passat druga będzie toyota a alfa ostatnia z prostego powodu: te testy są dla tych którzy kupią taczkę a nie dla tych którzy którzy kupią deskorolkę z silnikiem odrzutowym (jak by to zrobił prawdziwy alfista), kupna alfy nie można logicznie uzasadnić ale i tak jest to najlepszy wybór![]()
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki