Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    Użytkownik Maniak resoraków Avatar trei
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    166 2,5 V6 2000r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    9 h 49 m

Domyślnie ciekawy konfigurator felg

Pewnie już kiedyś było, ale znalazłem na innym forum link do ciekawego konfiguratora felg samochodowych.

http://alu-kola.elektrony.cz/konfigu...likost=16&typ=

można sobie zobaczyć jak poszczególne modele wyglądałyby na naszym samochodzie. wybiera się markę, model i kolor samochodu, a potem przymierza różne felgi.

miłej zabawy.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Maniak resoraków Avatar rocco
    Mieszka w
    Olk / Chicago
    Auto
    166 3.0 V6 24V Sportronic, Murano 2009 3,5 V6 , Dodge Stratus 2005 V6- Only V6
    Czas spędzony na forum
    14 m

Domyślnie

hehe a ja posprawdzałem jak wygląda bella w różnych dziwnych kolorach

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Solo Alfa 156 SW 1.8 TS (CF3) Nero Fuoco 2001 :D
    Czas spędzony na forum
    9 d 4 h 59 m

Domyślnie

No mi się nawet Nero Fuoco udało uzyskać I najlepiej wyglądał z felami Borbet LV
    Szkoda, że nie mam kasy na ten cel Na szczęście mam telefony (czekają na założenie po zimie)

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Gródek
    Auto
    Fiat Bravo
    Czas spędzony na forum
    7 h 8 m

Domyślnie

Moja czarna 155 tak jak myślałem świetnie wyglądałaby na OZ SuperTurismo WRC. Eh...pomarzyć można....

Użytkownik Romeo Avatar 156X
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    tzw. "żuczek" Tomek&Justyna 156SW 1,9JTD 115/275 2004r. ... kiedyś onefiveseX
    Czas spędzony na forum
    12 d 32 m

Domyślnie

super stronka

Użytkownik Romeo Avatar Rzmudzior
    Mieszka w
    Hrubieszów/Lublin
    Auto
    145 1.4 TS '00
    Czas spędzony na forum
    10 d 5 h 3 m

Domyślnie

Brock B24 albo oz anniversary 16" - do tego oponka 205/45 - miodzio
    Genialna stronka!
    Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!

Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda

Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia

Użytkownik Romeo Avatar pafka
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Brera 1750 TBi
    Czas spędzony na forum
    37 d 22 h 49 m

Domyślnie

Bardzo fajna stronka, tylko dlaczego Brera jest w wersji koncepcyjnej, hehe...

210 KM @ 5416 Rpm, 344 Nm @ 2823 Rpm
    Brera. Puro spirito Alfa.

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    AR164 3.0v6 24v Q4+AR164 3.0v6 24v Super+ GTV 3.0 V6 24V lusso + galaxy 2.8vr6 by Alfa Romeo
    Czas spędzony na forum
    14 d 8 h 22 m

Domyślnie

ale 164 niema

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

konfigurator felg

przymierzalnia felg

alufelgi konfiguratordobieranie felgfelgi konfiguratorprzymierz felgikonfigurator alufelgkreator felgprzymierzalnia felg onlinedobieranie felg do autaalufelgi przymierzalniaprzymierz felgi do autadobieranie alufelgkonfigurator opon samochodowychsymulator felgkreator alufelgdopasowanie felg onlineKonfigurator Felg onlinealufelgi przymierzkonfigurator dobierania felgdobieranie felg onlinedobieranie felg do samochodudobieranie koloru felgkonfigurator kolorówdopasowywanie felg do auta onlinekonfigurator felg alfa romeoprzymierzalnia felg do autasymulator alufelgdobór felg onlinekonfigurator felg czeskikonfigurator felg do autdopasowanie koloru felg aluminiowychdobór alufelg onlinedopasowywanie alufelg do samochodujak dopasowac felgę do samochoduczeski konfiguratordobieranie do samochoidu felgkonfigurator felg baza danychprzymierz felgi do samochodudopasowanie koloru do felgkonfigurator dopasowania koloru felgsymulacja doboru koloru samochodukonfigurator felg borbet astrona dobieranie oponprzymierzalnia felg mercedes w124dopasuj kolor felg onlinepokaz felg na auciekonfigórator felgfelg konfiguratorprzymierzalnia felg w124konfiguror felgdopasowywanie alufelgfelgi czechykonfigurator opon do alufelgfelgi czeska stronasymulator felg na samochodziesymulacja samochodu z alumfelgamikongigurator felgdobieranie alufelg do modelu samochodualufelgi konfigurator wrocławkonfigurator felg ozsymulator felgikonfigurator samochodu i felgpzrymiez felgi na autofelgi na samochodziekonfigurator felg fiat sienaprzymiezalnia alufelgsymulator koloru autapokaz alufelgprzymierz gelgialusy przymierzyc do samochoduprzymierzanie felgdopasowanie koloru felg do samochodukonfigurator felg i opon czeskialfa ciekawy konfigurator felgsymulator doboru felgfelgi dobieranie onlineprzymiz felgi symulator założenia alufelgkreator koloru samochoduprzymierz alusy koloryprzymierz felgi arcastingfelgi do samochodu on linegdzie przymierzyć felgi do autadopasowanie kół aluminiowychprzymiezalnia felgprzymierzyc felgi alfakonfigurator alufelg do samochoduprzemierzalnia felg online czsyulator felgfelgi arcasting konfigulatorfelgi arcasting konfiguratoralufelgi online czechyprzymierz felgi aluminiowekonfigurator felgi aluminioweprzymierzalnia felg aluminiowych borbetczeska strona z felgamiprzymierzalnie felg onliefelgi dobieraniedobieranie felg do samochdów

Zakładki

Uprawnienia