ja woczoraj na trasie Rawicz -->> Wrocław mijałem z 5 alfinek ... tylko jednej kierowca odpowiedzial na pozdrowieniareszta nie wiedziala o co komon
ehh
![]()
ja woczoraj na trasie Rawicz -->> Wrocław mijałem z 5 alfinek ... tylko jednej kierowca odpowiedzial na pozdrowieniareszta nie wiedziala o co komon
ehh
![]()
... Pozdrawiam
dziś byłem zaskoczony!!! aż 2 odwzajemnione pozdro we wrocku!!! oby tak dalej!!!
I zaczynamy
Sobota, Bydgoszcz , dwie srebrne 156 jedna na blachach CB a druga CNI .... pozdrowionka i uniesione prawice.
Niedziela ... kolega w czarnej 156 trasa Wloclawek - Plock , ja w kierunku plocka , prawice w gorach.
I jeszcze z wczoraj opowiesc mojej drugiej polowy. Warszawa - Radzyminska , kolega w czarnej 159 sedan na niemieckich tablicach, na poczatku nie rozumial, ale w mig pojal sprawe i pomrugal ..
Pozdrawiam wszystkich , oby wiecej takich spotkan w trasie .....
----------------
156 SW 1.9JTD / 116KM '05
Dawniej
156 SW 1.9JTD / 116KM '03 R.I.P 21.01.09r
155 2.5 TD / 125KM '97
coś ostatnio mam szczęście do alf na moim ogonie - dzis pół drogi do pracy siedziała mi czarna 159 na blachach FZ6... pan pod krawatem raczej nie kumający idei pozdrawiania sie alfistówantena cb na dachu - navi na szybie - chyba jakis biznesmen w drodzę na spotkanie - zniknął mi na rondzie w obornikach slaskich
we wrocku pare razy łapkę w górę wygiagłem ale bez odzewu![]()
Pozdro dla 156 na wb niebieski metalik . Dzieki za wpuszczenie na powstanców
Kochać znaczy wybaczac ;-) ja wybaczam swojej Belli :-)
A ja niestety nie będę taki radosny po świętach, wczoraj czyli w lany poniedziałek udałem się do Sochaczewa i n ie stety zawód ogromny... widziałem wiele Alf, ale żadna żadna!!!! nie dała znaku życia, czyżby właściciele byli zamuleni po świętach?????
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki