Mi się jeszcze nic nie przydarzyło żeby mi ktoś mrugnął![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson

Ja jak zacząłem mrugać to mnie przez CB męczyli "gdzie miśki" a jak pozdrawiam ręką to dziwnie patrzą ale i tak nie poddaję się, dzięki temu poznałem koleżankę ze 147![]()
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
No i jak z tą koleżanką....?
hehe.. motoryzacja zbliża ludzi do siebie? Ja tam staram się wszystkich pozdrawiać chociaż rzadko kto mi "odmacha"
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Wracając do tematu to nawet aktywni forumowicze nie zawsze reagują..A zdarzyło mi się dzisiaj spotkać na wylocie ze Skierniewic na Warszawę(albo lepiej: na Żyrardów
) czerwoną 33kę, której właściciela nick na razie przemilczę - niech się sam zgłosi i tłumaczy. A ciężko będzie mu wymyśleć coś sensownego, bo najpierw wyjechałem przed niego z podporządkowanej a potem mrugnąłem awaryjnymi, więc raczej nie miał szans nie_zauważyć czarnej 33ki.
![]()

W piątek jechałem z centrum Wawy aż do Janek ok 40 min - spotkałem 8 ! alf i żadna nie mrugała. Nic wogóle zero. Ja już napewno pierwszy nie mrugnę
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
Jak każdy będzie miał takie podejście jak poprzednik, to na pewno pozdrawianie alfistów to będzie historia.
Ja ciągle mrugam/macham/itp. i dziś wyjeżdżając z pod Kauflandu w Tychach wyjechałem za srebrną AR 147 z blachami ST, zamrugałem długimi i odmrugała ładnie awaryjnymi! A nie dalej jak w zeszłym tygodniu pomachał do mnie kierownik czarnej 166 w Dąbrowie
Więc nie załamujmy się, tylko pozdrawiajmy dalej
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych
ja będe pozdrawiał tylko szałowe dupcie a na dachu wywieszę na antenie zaproszenie na kawę i słuchanie płyt.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki