generalnie już przestałem wierzyć w to machanie (tyle ludzi jeździ teraz alfami - nie tylko 156, których jest multum) i tak nie machałem aż na trasie Poznań -> Jarocin przy zjeździe na Miłosław pomachał mi kolega z żółtawej 147
mam nadzieje że moje odmachanie zostało zauważone
a w weekend pomachane było z kierowcą 156 kombiacz - super furmanka, mijam ją często na starożytnej
![]()

A może ustalimy jakiś tajemny znak Alfaholików![]()
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
.....tylko nie środkowy palec
kiedyś proponowałem coś takiego.....Pozdrawianie...vol.2 / jak się rozpoznać na drodze/
jak widać nie znalazło to poparcia, więc dałem sobie spokój. Z machaniem też odpuściłem, bo nawet jak na kogoś spojrzę (z uśmiechem), to obrażeni na cały świat patrzą jakbym im kogoś zabił. Tak, więc z mojej strony nie liczcie na jakieś gesty, wątek śledzę tak z czystej ciekawości i dlatego to napisałem.
"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers."-Colin McRae
szkoda że ludzie tak reagują,szkoda że nie wiedzą ,że mając Alfe mają nie tylko samochód,..
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
bo mając alfe ma się też..
..wydatki![]()
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
oh Thing już nie przesadzaja tak swoją drogą to ciekawe czy jak kiedyś będziemy się mijać to mrugniesz?..
![]()
mmmm moja 157....
ja mrugne, tylko czy Ty "odmrugniesz"
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
pewnie że "odmrugne"![]()
mmmm moja 157....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki