Pozdrowienia dla kierowniczki 147 (blondi) z którą się zabawiłem (objechana) na ul. Kondratowicza w Wawie Wczorajhehe

No przyznać się kto jechał 75-tką w stronę Skórcza ? Następnym razem zamiast machania zacznę trąbić.

A ja pozdrawiam alfistkę ze stacji bliska w K-cach.

Pozdrowienia dla kierownika szarej 156 SW na numerach SB .... widzianej dzisiaj na wylotówce z Rzeszowa na Stalowa Wole.
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
Pozdrawiam kolege z czarnej 156 sedan z lampami tylnymi lexus look na blachach TOP... spotkanego dzis w Lipniku k. Sandomierza i ponownie kierownika ciemnej 146 napotkanego w Rzeszowiew obu przypadkach koledzy pomigali, ja odmigalem
Musze przyznac ze mam szczescie do "swiadomych Alfisti" choc dzis dwoch "pewniakow" w 155-kach - okolice Radomia i potem Kolbuszowej nie odmigalo
![]()

Pozdrowienia dla kierownika grafitowej AR 147 JTD, rejestracja WL, który przed chwilą stał za mną na wjeździe w Aleje Jerozolimskie z Alei Prymasa Tysiąclecia. Pomachane odmachane
---------- Post dodany o godzinie 14:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:59 ----------
Jeszcze raz się widzieliśmy, tym razem w korku na Armii Krajowej![]()
a ja pozdrawiam kierowce ciemnej 156 która stała dziś na Andersa w Koszalinie (pod Biedronką). rejstracja WR w klubowych ramkach
Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999
wolę pchać swoje Alfa Romeo niż jeździć innym samochodem...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki