tak to wygląda, nie czują duszy po prostu.. siedzą w kolejnym modnym drogim pojezdzie, nie wszyscy oczywiście
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA

A jam macham tylko jak widzę ramki AH lub AC bo w innych przypadkach kierowniki są raczej zdziwieni o co chodzi.

Przydało by się przypominać też niektórym że w przypadku sprzedaży auta poza forum warto zdjąć ramki bo najczęściej nowy nabywca nie ogarnia tematu pozdrawiania.
BTW, ja już od dawna nie pozdrawiam, odpowiadam jedynie na pozdrowienie ze strony innego kierownika AR, nie chce mi się na marne machać.
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
tez tak mysle ze poprostu nie kazdy wie
i ze wzgledu na cene alfy kupuja ludzie z przypadku ktorzy nie intresuja sie marka itd
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Witamja dopiero co kupilem Alfe wiec ramek jeszcze nie mam, ale kupuje zaraz, zakladam i bede machal wszystkim heheh
i to dwoma rekami
a co!
Pozdrowionka dla kolegi z czarnej 159SW, minęliśmy się w Wiśle w drodze na narty dziś koło południa, odmachane i pomrugane, z tego co widziałem to ramki też były![]()
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych

Siemka Grzesiu, mnie spotkałeś, pozdrowienie musi być![]()
Spóźnione pozdrowienia dla sebotta, który w ub. piątek koło 18, tak zagapił się na skręt (koło Tesco, w kierunku stacji Orlen), że nie zauważył mojego mrugania długimi i machania![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki