Ja już się poddałemW W-wie zatrzęsienie Alf, ale ani razy - choćby raz - nikt nie odpowiedział na moje pozdrowienie... Ładny zwyczaj, ale jeśli jeden na ew. 1000 stosuje się, to trochę sfrustrujące
![]()
mam pomysła napisze dużą kartke JESTEM ALFACHOLIKIEM I CIE POZDRAWIAM ALFISTO--hihi ciekawe jaka bedzie reakcja
MI tez sie nie zdarzylo, ale ja krotko jezdze![]()
A czy ta Alfa nie miała białych alusów??? :pNapisał Marcino 156

wiecie jest drobny problem. 33 serii 1 oraz 2 nie ma sygnału świetlnego przy włączonych światłach. (przełącza się na długie). pomigać sobie można tylko przy wyłączonych światłach. a klakson mi się zepsuł...
alfa zamiast mózgu
Jadac w lato z pracy na dzialke zostalem pozdrowiony przez kierowce czerwonej 164 z plastikowymi dolnymi naelami (szybko jechalem i tyle tylko zobaczylem) zwyczaj ten nadal jest rozpowszechniany ale z tego co widzialem to tylko wsrod kierowcow starszych Alf.

Mnie się zdarza trąbić na kierowców w Alfach aby mnie zobaczyli,że im macham.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
ja patrze na tablice jezeli jest podkladka z ktoregos z klubow to macham /jak zdaze/ ostatni w wawie widzialem b. ladna 164 z v6 czerwona /bylo brak prawego stopu/ niestety skrecila do serwisu alfy /tego w po drodze na okecia/ tyle zauwarzylem ,ze prowadzila kobieta

Tak bardzo pomocne są podkładki pod tablicejest wtedy większe prawdopodobieństwo że ktoś wie oco chodzi ale prawdą jest też to iż pozdrawiają się przedewszystkim właściciele starszych Alf roczniki poniżej 94
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki