Strona 2 z 240 PierwszyPierwszy 12345678910111252102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 2393
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    Piotr
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Majkel
    Jak wracam do domu czesto spotykam jadaca z przeciwka 147. Jedna Pani ma taka u mnie na osiedlu. Machalem juz jej wiele razy, ale ona uparcie dalej nie kuma o co chodzi.... Bede ja meczyl do skutku
    żeby tylko mąż źle tego nie zrozumiał

2. # ADS
    Akwizytorka

Moderator Romeo Avatar Majkel
    Mieszka w
    Koszalin
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115KM
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    12 d 3 h 26 m

Domyślnie

Dzisiaj bylem milo zaskoczony. Jechalem przez miasto i zauwazylem ze z przeciwka nadjezdza Lancia Kappa kombi. Moja bużka jakze sie ucieszyla widzac włoskie cudo na drodze. Pan z Kappy podniosl raczke i pomachal. Oczywiscie odwdzieczylem sie tym samym.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    166 JTD
    Czas spędzony na forum
    6 d 3 h 38 m

Domyślnie

kurde ja to nigdy nie zdąrze kiwnąć jak mi jakies alfisko smignie :mrgreen:

Menefreghista Romeo Avatar piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.
    Czas spędzony na forum
    8 d 3 h 9 m

Domyślnie

ja najpierw sie usmiecham/jak stoimy np.na krzyzowkach/a jak ktos odwzajemni to macham.a na trasie niestety nigdy nie nadazam machnac , no chyba ze wyprzedzam a ktos przedtem troche sie poscigal :mrgreen: :mrgreen:

Moderator Romeo Avatar Majkel
    Mieszka w
    Koszalin
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115KM
    Czas spędzony na forum
    12 d 3 h 26 m

Domyślnie

Ja wczesniej wspomnialem o Pani ktora jezdzi kolo mnie czerwona 147...Twarda jest,ciagle nie odmachuje....Ale mysle ze to kwestia czasu. Zaczznie machac :twisted:

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    sleaford/dziwnow
    Czas spędzony na forum
    1 h 4 m

Domyślnie pozdrowienia

No coz,tutaj w Anglii narod zimny raczej nie pozreawiaja sie wlasciciele alfiatek.Jadac do Polski zauwazylem ze w Holandii ludzie reaguja zywo na alfe.W Nemczech zostalem pare razy pozdrowiony przez alfistow-(jedna blondynka w GTV zrobila to w taki sposob ze mialem okazje za nia pogonic ale po 14 h za kolkiem ledwo widzialem na oczy))).A w Polsce jak to w Polsce ludzie raczej dziur w jezdni wypatruja-tak apropos to ty byles Tutti w Kamieniu w tej czarnej 145?

Użytkownik Rowerzysta Avatar łukasz i kasia
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD
    Czas spędzony na forum
    23 h 5 m

Domyślnie

qrde w Krakowie jest mnostwo Alf po pare na kazdej ulicy jakies popularne sie zrobily ale zeby sie ktos pozdrowil? to nie specjalnie.Wiekszosc posiadaczy traktuje alfe jak kazdy inny samochod.Wydawalo mi sie ze posiadacz TAKIEGO auta powinien miec klase a tu niestety nie koniecznie.Poznalem jednego co ma 159 piekna czarna a gosc grym i cham okropnie niemily,drugi ma GTV spider a to facet robiacy jakies ciemne interesy cwaniak,znam jeszcze gostka ktory ma komis samochodowy ,sam jezdzi alfa i to ma chyba ze dwie jak nie wiecej i nie przeszkadza mu to w oszukiwaniu innych w tym alfistow.To nie ma sie co dziwic ze zwyczaj pozdrawiania upada jak teraz malo kto juz kupuje alfe sercem

Użytkownik Romeo Avatar Garos
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive 2003
    Czas spędzony na forum
    1 d 12 h 47 m

Domyślnie

W Łodzi pozdrawianie trochę się obudziło chyba z nadejściem wiosny.Też coraz więcej widzę Alf,pozdrawiam i ludzie robią to samo. Ostatnio patrzę we wstecznym lusterku,że goni mnie GTV,zwolniłem,zrównaliśmy się-machneliśmy rękami i pomkneliśmy.Niestety nie miałem możliwości poinformować o zlocie.
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
    ... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
    www.fotokadry.wordpress.com
    www.fotokadry.digartfolio.pl

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Tuti
    Mieszka w
    SZA/KSU itp :P
    Auto
    Prawie S600 :D Kiedyś 145
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 9 m

Domyślnie

peters bylem
    ale nie zauwazylem zadnej 166...
    moze widziales ta druga. rozni sie ona od mojej tym, ze ma cale lakierowane zderzaki i to TD

a co do machania to jak jechalem na slask to spotkalem z 6 alf i nikt nie odmachal. nawet spotkalem 159, czerwona (sliczna). dopiero jak jezdzilem w rodzinnym miescie zawierciu to jeden w 156 mi pomachal, ale nie zdarzylem odmachac ;/
    no i kiedys w dziwnowku jak jechal jakis niemiec w zlotej 147 i jak mu pomachalem to skinal glowa

[ Dodano: 2006-05-10, 12:15 ]
    a sory peters nie zauwazylem daty... czy bylem 8 kwietnia to nie pamietam, ale chyba nie widzialem tutaj zadnej 166

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    AR164 3.0v6 24v Q4+AR164 3.0v6 24v Super+ GTV 3.0 V6 24V lusso + galaxy 2.8vr6 by Alfa Romeo
    Czas spędzony na forum
    14 d 8 h 22 m

Domyślnie

Fakt jakoś sam czasem zapomne kiwnąć teraz będe zwracał więcej uwagi, z drógiej strony to naprawde niema kiedy- no może oprócz świateł. od jutra zaczynam zwracać wieksza uwage
    pozdrowionka :mrgreen:

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

historia strona 98

historia strona 203

historia str 106 107

historia strona 98 99

historia strona 129

strona 106107 historia

historia str 98 99 100 104 105

pytanie 2 str 227 historia

gimnazjum historia strona 218

str 121 historia