Moja druga połówka już się nie dziwiWie o co chodzi w pozdrawianiu
A i mi się dziś miło zrobiło, jak mi zdecydowanie odmachał Kierownik srebrnej 156 SW FL (chyba WWL) na trasie Ożarów-Błonie, którego serdecznie pozdrawiam. Pozdrawiam też krajana w srebrenj 166 WPR (czyżby redek83?, chyba nie... (w gminie Ożarów, ok. 15:30), który nie odmachał (chyba nie zauwazył) oraz kilku kierowników, którzy nie zauważyli mojego migania i/lub machania na trasie Pruszków-Włocławek-Pruszków oraz jednego kierownika baardzo ładnej grafitowej 147 JTDM FL z forum147.pl (blochy chyba GWA, czy cuś podobnego), która stała pod wystawą psów we Włocławku
(Alfista i "psiarz") Zupełnie jak ja
![]()
Dziki! Pozdrawiam!
No tak, racjaZapomniałem, że przed Halą Mistrzów stała też zielona 155 1.6 TS z czarną maską, ale blach ni pamiętam
Też pozdrawiam!

Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
wielki pozdro z dnia 15.03 dla kierownika pięknej BRERRY pod wiaduktem ul.Marsa, i pozdro dla kierowniczki dziś tj 16.03 w Halinowie 156 SW. pozdro poszło przez CB.![]()
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik

Ja tez pozdrawiam. Przyznam szczerze, ze ucieszylem sie jak dzieciak gdy zobaczylem wolne miejsce parkingowe obok twojej Alfy![]()

A i ja ucieszyłem się dziś/wczoraj jak dziecko, spełniłem jedno ze swoich marzeńJechałem z kumplem jego 145 (DK15, gdzieś za Brodnicą chyba, jadąc na Olsztyn) i z kolega w czerwonej 156 SW wymieniliśmy się mrugnięciami i łapkami, nie zwróciłem uwagi na blaszki
![]()
Ale tym razem, mam nadzieję, że zawita u mnie jakaś urocza AR w niedługim czasie.

nie rozumiem tylko jednego - dlaczego do bardzo miłego zwyczaju pozdrawiania się alfistów nieproszone dołączają się różne słupy stojące na poboczu - wczoraj jeden taki mi błysnął na siódemce;
nie mógłby pozdrawiać innych fotoradarów?
nigdy nie miałem niemieckiego samochodu - i nie żałuję...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki