widzisz jaki ten swiat malyz przewoznikami jezdzilem bardzo malo bo smigam moja alficzka ale bardzo prawdopodobne ze jechalem z toba
![]()
Ja po czechach tylko turystycznie
widzisz jaki ten swiat malyz przewoznikami jezdzilem bardzo malo bo smigam moja alficzka ale bardzo prawdopodobne ze jechalem z toba
![]()
o co k'mon???
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 146 przed liftem na numerach WX 16... z którą jechałem dziś A2 ładnch paredziesiąt kilometrów![]()
Pozdr dla wszystkich kierowników mijanych dziś w godz 16:30 18:00 na drodze kielce Krakówa także w samym Krakowie
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Pozdrawiam wszystkie belle mijane na trasie Kraków-Łódź-Kraków w ten weekend. Zwłaszcza pana który prawidłowo zareagował,na trasie Łódź -Sieradz w miejscowości Chechło, srebrna 156, w sedanie, blaszki EL..... Reszta towarzystwa powinna powtarzać pierwsza lekcje: jak pozdrawiają się alfisti![]()
A ja nie wiem dlaczego ,ale nie pozdrawiam innych kierowcow alf na drodze...
Ja ostatnio mijałem się ze 156 tablice bodajże ERW jeśli dobrze widziałem. W piątek kolega skręcał koło kościoła w Raszynie a ja mu się przetoczyłem pod nosem, zwrócił uwagę, ja też się odwróciłem ale nie machałem bo już za bardzo nie było jak.
BTW, jak zobaczycie w Wawie czerwoną 155 WBR (podkładek na razie brak) możecie trąbić, machać, mrugać na pewno odpowiem![]()
Ostatnio edytowane przez grzybek_bgi ; 06-09-2010 o 14:06
W ostatnią niedzielę pokonywałem ponad 400km trasę z pomorza do stolicy i machnąłem kilku alfistom i jeden na DK1 kilka kilometrów przed Gniewem nawet mi odmachał. Reszta pewnie się albo zagapiła albo nie wiedziała o co chodzi.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Proszę, proszę nie wiedziałem że w rodzinnej miejscowości mam Alfaholika
Ciekawe kiedy w Białobrzegach się spotkamy, ja jestem prawie co weekendA podkładki masz?? Bo u nas teraz tyle tych Alf że głowa mała...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki