Witam kolegów dziś kupiłem zmieniarka za 2funty ale nie mam pojęcia jak ją podłączyć i czy w ogóle da rade do mojego radia(zmieniarka jest firmy Sony)
Tak wygląda moje radio:
Uploaded with ImageShack.us
A tak zmieniarka:
P.S. sorki za jakosc zdjęci robione na szybko telefonem bo aparat sie zepsuł![]()
Ostatnio edytowane przez piotriix ; 30-05-2010 o 01:55
bezpośrednio nie da się,może za pośrednictwem jakiejś specjalnej przejściówki.
fabrycznie do twojego radia jest podłączona zmieniarka blaupunkta.
moja druga ulubienica...

a jak sie to podłącza, moze jakies zdiecia ktos ma pokazujące co i jak?

Raczej nie zadziała.
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ

Jeśli dobrze pamiętam (ale mogę się mylić!) to te nowsze Sony sygnał audio miały wyprowadzony chinchami, więc nie wiem czy nie zdało by się wejscie AUX w radiu - to raz, a dwa można na ebayu poszukać interfejsu do blaupunkta - sony, kiedyś to występowało oryginalne blaupunkta, ale nie wiem czy do tych nowszych czy starszych, teraz na allegro nie ma, a koszt większy niż zakup podobnej zmieniarki blaupunkta z kablem, którą sobie podłączysz i będzie działała![]()

a jaki jest koszt takiej zmieniarki? morze jakiś link podasz z odpowiednia zmieniarka do mojego auto która bedzie napewno działac?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki