Piszę na forum ogólne, bo interesują mnie opinie wszystkich Alfisti ;-)
Mam na klapie tylnej coś nieoryginalnego... Jak na fotkach...
Jest w złym stanie i chcę to polakierować na nowo przy okazji innych poprawek lakierniczych, ale... Zacząłem się zastanawiać czy na pewno "to" lakierować?
Że średnio pasuje... Półkolisty taki - nie trzyma linii klapy... A może wyrzucić w ogóle? A może zarzucić inny?
Napiszcie proszę, co o tym sądzicie :-)
Moim faworytem jest pozostawić czystą klapę albo zapodać ten śliczny spoiler od wersji sportowych - ten zaczynający się bokami przy samej tylnej szybie, ale jest raczej słabo dostępny i drogi :-(
Co robić? Jak żyć? ;-)
Pomóżcie :-)
Aha - fotki są pstryknięte zaraz po kupnie Belli, kiedy jeszcze nie poodklejałem tych wszystkich kolorowych nalepek... Już ich nie ma :-) Samych napisów jest baaardzo dużo, jak dla mnie... Też zdjąć? :-)
Przemek_Docent
WRX

Siemka , postaraj sie o orginalny spojler jest naprawdę super
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Ja pozbył bym się spojlera, haka jeśli nie używasz, tej gumy anty-statycznej oraz naklejek na zderzaku![]()
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..

Tak, ten hak jest tragiczny
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
Alfa Romeo 155 V6 1996
wywalić te wszystkie pierdoły i tak jak andrzej mowi, szukać oryginału z wersji sport
mam taki na sprzedaz za 300zł
Spojler jest tu chyba w ogóle niepotrzebny,nawet orginalny...
Naklejki na zderzaku to z całą pewnością bym odkleił, pozostałby tylko napis "155" , "Super" i "T.Spark"
Pozdr. Tiga
Ja tylko potwierdze, spojler out, ewentualnie zamiana na oryginał.
Kolorowe naklejki i hak też nie podchodzą. Z całej palety mogłaby zostać koniczyna ;->
Z napisów to... w serii było albo 2.0 albo Super, a tu mamy jedno i drugie...
Ktoś lubił dekoracje :-P
Jak już picujesz, możesz jeszcze zainwestować w oryginalną końcówkę, albo jeszcze lepiej,
szarpnąć się na tłumik końcowy supersprinta.
Pozdrawiam, d.

Ja też sie chyba szarpne , bo mnie też denerwuje w mojej ta końcówkaNapisał Digit
![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
Alfa Romeo 155 V6 1996
Z całym szacunkiem...
zdejmij ten lipny parapet, bo to "nieco" straszy...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki