-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
sikor155
alfka 155 odpalasz i wyciągasz kluczyk,zeby sobie otworzyć np .schowek
Myślałem że to bardziej wynika z tego że w kluczyku po tylu latach wytarły się zaczepy
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
Fistasz
A mozeszz napisac jak?
przeciez juz opisalem jak
-
-
-
-
Podziękowanie za post / Lubi to
-
Użytkownik
Pirat drogowy
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
gold1
jak chcecie wyłączyc wszystko co swieci w kabinie : z przodu wiadomo wystarczy przestawić ale 2 lampki z tylu automatycznie po otwarciu
drzwi sie palą jedną można wyłaczyć normalnie przyciskasz i wył. bo taka jej rola druga to czasówka... zeby wyłączyć czasówke trzeba otworzyć drzwi i w tym czasie co sie świeci planowo, wciskamy w celu wyłączenia i wiadomo ona nie reaguje .. wiec z wyczyciem wciskamy a raczej powoli dosiskamy ją aż sie zgasi ( trzeba wychwycić ten moment w ręce ) przytrzymujemy tak zgaszoną kilka sekund nie dociskając ani nie puszczając i gotowe, czasem nie wychodzi za 1 razem ale efekt : brak podswietlenia w aucie podczas otwierania i zamykania drzwi... można teraz kogoś śledzić nocą pod domem;p żeby włączyć trzeba ja poprostu włączyć wciskając. testowałem to u jeszcze 2 znajomych i działało ( rocznik 98' 99' 2002' ) wiec może to tylko przypadek że działa
U mnie to jakos srednio chce dzialac
A wiec
Otwieram drzwi kierowcy i gaszę normalnie włącznikiem
wsiadam do tyłu i na otwartych drzwiach dociskam i przytrzymuję przycisk w momencie zgasniecia lampki
Ok dziala lewa i prawa strona
Problem w tym ze gdy chce recznie zapalic z tyłu swiatło to wszystko wraca do początku i znów po otwrciu zapalaja sie z tyłu i po przekreceniu kluczyka
Jak to sie powinno robic krok po kroku??
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
-
Ani jednego tricku do 147;/ Tylko zbierać na 156sw fl
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
-

Napisał
korzen
Ani jednego tricku do
147;/ Tylko zbierać na
156sw fl

A trick follow me home znasz?
Wyciągasz kluczyk ze stacyjki i pociągasz do siebie dźwigienkę od świateł drogowych.
Zapalają się długie i przez ileś tam sekund odprowadzają Cię do domu.
-

Napisał
M@T
W
159 po przytrzymaniu przycisku ściemniania zegarów (tylko po zmierzchu) włącza się night panel (zostaje tylko podświetlenie prędkościomierza, reszta gaśnie) - pewnie sporo osób o tym wie, ale może komuś się przyda.

fajny patent, w Gtv przytrzymanie tylko ściemnia i rozjaśnia całość
Zakładki