Poczekamy w takim razie ... znaczek musi byc![]()
Czy obszywałeś może drewnianą kierownice do 156 przed fl???
Obszywałem. Dużo dłubania przy usuwaniu starej ale da się zrobić.
To nie ma numeru osobnego, jako część zamienna. Ty na pewno miałeś skórzaną gałkę z tym plastikiem?! Na Twoim miejscu bym kupił całą gałkę z aluminiowym dekielkiem. Pod koniec tygodnia mam mieć 2 takie, więc mogę Ci sprzedać odnowioną.
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:54 ----------
Te małe dopiero szukam. Nie opłaca mi się kupować dla nich kluczyków za 40 zł...
Zdjęcia kilku kierownic ostatnio obszytych i gałka do podnoszonego wstecznego (to do 156 przed FL dlatego nie jest czarna tylko grafitowa). Na niektórych zdjęciach widać 3 rodzaje czarnej skóry (i tak nie wszystkie dostępne) i porównanie starej, wytartej i błyszczącej skóry z taką samą nową. To dla tych, którzy twierdzą, że nowa jest inna niż stara... Trzeba być świadomym, że nie ma błyszczących skór motoryzacyjnych a z wiekiem skóra twardnieje, ciemniej i nabiera połysku od potu itd.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 19-12-2011 o 01:52
Pochwalę sie moim ostatnim prezentem dla Bellioczywiście Wielkie podziękowania dla kolegi Belfer27 który podjął sie obszycia wszystkiego. Wyszło naprawdę super wykonanie 1 klasa
a oto mała fotorelacja:
![]()
![]()
![]()
W planie jeszcze będzie chyba obszycie kierownicy oczywiście przeszytą czerwoną nicią![]()
hmmm dopiero teraz trafiłem ten temat....
Belfer27, robota bajka!!!
Odezwę się w sprawie obszycia kierownicy
Proszę tylko na PW na jaką kasę się przygotować.Kiera zwykła (nie drewno)