Strona 20 z 22 PierwszyPierwszy ... 10111213141516171819202122 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 216
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    tri(p)city
    Auto
    AR 147 2.0 TS
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    6 d 15 h 58 m

Domyślnie

Czy Pan Belfer27 dostał prywatna wiadomość dot. sposobu przeprowadzenia transakcji ?

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Kilmer
    Mieszka w
    Opoczno
    Auto
    AR 156 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    4 d 47 m

Domyślnie

Witam . Ja umawialem sie już jakiś czas temu na obszywanie kierownicy mieszka , lewarka , i gałki. Kierownice mam zdjętą wystarczy ją wysłać do Ciebie . Podeślij mi adres na który mam ją wysłać

Moderator Romeo Pokaż na mapie Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    156 SW 1,9 05' i 2.5 V6 00'
    Czas spędzony na forum
    25 d 3 h 15 m

Domyślnie

Cytat Napisał Kilmer Zobacz post
    Witam . Ja umawialem sie już jakiś czas temu na obszywanie kierownicy mieszka , lewarka , i gałki. Kierownice mam zdjętą wystarczy ją wysłać do Ciebie . Podeślij mi adres na który mam ją wysłać
    Wszelkie dane na PM.
    Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Użytkownik Ogier Avatar daniell162
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Alfa 166 2.0 TS '99 i 147 1.9 JTD `02
    Czas spędzony na forum
    11 d 2 h 54 m

Domyślnie

Opróżnij skrzynkę kolego.

Użytkownik Ogier Avatar -snoop-
    Mieszka w
    Płock
    Auto
    Alfa Romeo 147, 1,9JTD Distinctive 2003
    Czas spędzony na forum
    6 d 13 h 37 m

Domyślnie

Cytat Napisał daniell162 Zobacz post
    Dołączam się do prośby kolegi daniel162

Gałeczka pilnie potrzebna

Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar psylo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    6 d 18 h 29 m

Domyślnie

A czy kolega Belfer27 rozważał wprowadzenie do oferty obszywania kierownic zamszem? Coś na wzór Ferrari itp.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Maikel
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    ALFA ROMEO 159, ASTRA II
    Czas spędzony na forum
    6 d 13 h 50 m

Domyślnie

Kolego Belfer podeślij cenę gałeczki do 159 z góry dzięki......

Użytkownik Ogier Avatar Carlos71
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.4 TS Pack Sport
    Czas spędzony na forum
    8 d 1 h 59 m

Domyślnie

A czy obszywałeś kiere + gałkę ze 145 sport pack??
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-145-1-6...C22722935.html
    chodzi o takie dokładnie jak w aukcji. Jeżeli tak to jaki koszt??

Moderator Romeo Pokaż na mapie Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    156 SW 1,9 05' i 2.5 V6 00'
    Czas spędzony na forum
    25 d 3 h 15 m

Domyślnie

Cytat Napisał Carlos71 Zobacz post
    A czy obszywałeś kiere + gałkę ze 145 sport pack??
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-145-1-6...C22722935.html
    chodzi o takie dokładnie jak w aukcji. Jeżeli tak to jaki koszt??
    Zdjęcie takiego obszycia jest w tym temacie gdzieś na początku. Reszta info na PM.

---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:56 ----------

Cytat Napisał psylo Zobacz post
    A czy kolega Belfer27 rozważał wprowadzenie do oferty obszywania kierownic zamszem? Coś na wzór Ferrari itp.
    Obszywałem też kilka w ten sposób ale nie wiem czy wiesz, że to długo ładne nie będzie, jeśli nie używasz rękawiczek.

---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:57 ----------

Cytat Napisał daniell162 Zobacz post
    Już opróżniona.
    Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar psylo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD
    Czas spędzony na forum
    6 d 18 h 29 m

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer Zobacz post
    Obszywałem też kilka w ten sposób ale nie wiem czy wiesz, że to długo ładne nie będzie, jeśli nie używasz rękawiczek.

A to nie wiedziałem, wobec tego rzeczywiście nie ma sensu.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

obszywanie foteli samochodowych cennik

obszywanie skórą

obszycie foteli skórą cena

obszywanie kierownicy legnica

obszywanie foteli samochodowych skórą cennik

tapicerowanie foteli samochodowych cennik

obszywanie foteli samochodowych

koszt obszycia foteli skórąobszywanie kierownicy alfa 147obszywanie foteli bydgoszczobszywanie skórą foteli samochodowych cenaobszywanie foteli skórą cenaobszywanie foteli samochodowych krakówobszywanie foteli samochodowych lublinobszywanie siedzeń samochodowych skórąobszywanie siedzenjak obszyc fotel samochodowyobszywanie skórą foteli samochodowychobszywanie skoraobszycie skórą tapicerki cenaobszywanie skórą cenaobszywanie siedzen motocyklowychza ile obszycie kierownicy w legnicyobszywanie kierownicy samochodowe skora warszawaobszywanie skórą łódźobszycie foteli samochodowych cenaobszywanie foteli samochodowych skórąobszywanie tapicerki skórą cenatapicerowanie foteli samochodowychobszycie tapicerki samochodowej cenaobszywanie kanap motocyklowych wrocławobszywanie tapicerki bydgoszczobszywanie foteli samochodowych cenaobszywanie foteli samochodowa rzeszówzamsz obijanie kierownicyobszywanie foteli wroclawtapicerowanie foteli samochodowych cenaobszycie kierownicy skórą cenaobszywanie gałki zmiany biegów warszawaobszywanie tapicerki skora kalwariaobszywanie foteli samochodowych tarnówobszywanie skórą bydgoszczobszywanie skora poznanobszyta gałka alfa 156koszt obszycia foteliobszywanie foteli samochodowych cenyobszywanie gałkiwzory i sposoby obszywania kierownic samochodowychłódź obszywanie skórąile kosztuje obszycie foteli samochodowychobszycie tapicerki skórą cenaobszycie gałki wrocławodnowienie gałki biegow mazda 6obszywanie foteli skórą rzeszówobszywanie foteli samochodowych wrocławobszywanie kierownicy wodzisław śl.obszywanie gałki zmiany biegów warszawa adresobszywanie foteli skórąobszywanie skurą tapicerki samochodowej bielsko białaobszycie skórą kierownicyobszywanie foteli samochodowych legnicaile kosztuje obszycie foteli w bmwobszycie foteli skórą hyundaiobszywanie wnetrza samochodowego krakowcena obszycia tapicerki auta skórąobszywanie tapicerki skórą koszttapicerka samochodowa cennik obszywanieobszywanie kierownicy wodzisław ślaskiobszycie foteli skórąobszycie skóra cenaobszywanie foteli samochodowych rzeszówzdjecia obszyc foteli bmwobszywanie siedzeń motocyklowych wrocławobszywanie kierownicy samochodowejskóra do obszycia siedzenKIEROWNICE SAMOCHODOWE SKORAobszywanie skora fotelili samochodowychobszywanie foteli skórą cennikobszywanie foteli w samochodzieobszywanie kierownicy skórą w legnicytapicerowanie siedzeń rzeszówskóra do obszywaniawzory skora obszywanieobszywanie foteli samochodowych skórą rzeszówobszywanie skórą warszawaobijanie skórą czy to trudneobszywanie czyli co potrafi kolega belferoszycie foteli skóry auto alfa 147obszycie foteli samochodowych skoraobszywanie skórą wrocławfotele skora do w 211obszywanie foteli samochodowych ceny radomobszywanie foteli samochodowych gdanskobszywanie kierownicy skórą bydgoszczmieszki samochodowe golf IV warszawaobszywanie kierownicy skórą gdańskgałka belferobszywanie skóra rzeszowwarszawa obszywanie siedzeń motocyklowychjak obszyć fotele samochodowe

Zakładki

Uprawnienia