Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
trochę... piękna robota i jeszcze ten znaczekwyszło ponoć trochę lepiej niż przedtem...
Belfer27 - mam pytanko odnosnie obszycia skóra kiery wielofunkcyjnej z 156 po lifcie. Czy podjąłbys sie tego wyzwania?
Tutaj jedna z kierownic po FL świeżo po obszyciu:![]()
![]()
![]()
![]()
Wszystkich, którzy czekają na swoją kolej proszę o cierpliwość bo mam strasznie dużo pracy. Pozdrawiam.
Belfer - powiedz mi jeśli mam obszytą gałkę skórą jednolitą bez wybitych cyferek biegów? Da się to jakoś zrobić żebyś obszył na nowo z cyframi ? Albo wstawić jakiś emblemat z innej alfy i go obszyć ?
Przyjacielu belferile kasujesz za obszycie takiej kierownicy do 156 po lifcie? Po mega zniżko-promocjach i bonusach
hihihi
takie pytanie "techniczne"
Czy kolega Belfer prowadzi jakiś " komitet kolejkowy " chętnych i zainteresowanych z orientacyjnymi terminami ??
Pozdrawiam
Tutaj jedna z kierownic po FL świeżo po obszyciu:Pokaż załącznik 33342Pokaż załącznik 33343Pokaż załącznik 33344Pokaż załącznik 33345
Wszystkich, którzy czekają na swoją kolej proszę o cierpliwość bo mam strasznie dużo pracy. Pozdrawiam.