Zapraszam na przyszłoroczny zlot 33, obiecuje że jako fan również azjatyckiej motoryzacji będę sypał wiązanką komplementów na temat 33Co do urody 33 nie uważam by to było szkaradne auto, spójrzmy na inne auta których konstrukcje powstały w pierwszej połowie lat 80 hmmm... nie przypominam sobie równie dynamicznej i pięknej sylwetki w tej klasie
![]()
Kogoś kogo da się zarwać na samochód w ogóle nie powinno się wyrywać może się to źle skończyć... ;D Ja osobiście po zakupie alfy zyskałem w jakiś stopniu respekt ze strony mojej narzeczonej ponieważ nie podążam za mistrzami prostej w obumperowanej e46, alfa dodała mi stylu i podkreśliła mój wizerunek(z kim przestajesz takim się stajesz) Myślę że na AR da się poderwać ale nie z tych samych powodów co na BMW, bo ktoś kto jeździ alfą zazwyczaj ma gust oraz smak, co za tym idzie, wie kogo podrywaćPozdro.

Kolejny stereotyp: kto jeździ Alfą ma gust i smak. Pitolenie o Szopenie. Pełno jest chamów w Alfach, co zresztą widać na forum. Populacja tymi samochodami jeździ jak każdym innym i nie ma co dopisywać ideologii.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Zadajcie sobie pytanie po co wyrywać dziewczynę na samochód i czy taka dziewczyna co na samochód poleci jest czegoś warta? Przecież to głupota. Samochód to tylko rzecz i nic nie ma wspólnego z charakterem człowieka. Ja nie mam zamiaru wyrywać dziewczyn na Alfę bo to auto jak każde inne(z tym, że ładniejsze od wszystkich) Jak będę chciał blacharę to sobie znajdę córkę blacharza !
moja ślicznotka blue cosmohttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._tomek921.html

Zanim kupiłem alfę 166 pokazywałem parę razy mojej narzeczonej na allegro ten model. Mówiła nie, nie, nie, nie bo brzydka. Teraz lubię ją drażnić że zmieniamy auto na Vw, zawsze wtedy odciąga mnie od tego pomysłu że alfa to piękne auto i mam go nigdy nie zmienićNawet od wtedy czasami zagląda na forum. Tylko żeby tego nie przeczytała bo mój misterny plan drażnienia się z nią na temat zmiany auta spali na panewce
A belli nigdy nie zmienię. Chyba że na 166 po lifcie, brere, lub Lancie Thesis !!
![]()

Zamykam
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki