No i co ? Na Bielanach z AR można przyjechać i umówiłam się, coś mi stuka przy kole, może bzdura w stylu nie zostało dobrze przykręcone. Zadzwoniłam też do centrali z zapytaniem, że chciałabym udać się z autem na przegląd i usłyszałam, że nic nie stoi na przeszkodzie, rocznik nie gra roli podobnie jak marka. Poinformowałam, że w jednym z warszawskich serwisów powiedziano mi, że tylko ich samochody i ewentualnie Fiat. Pan był bardzo zaskoczony. Jutro jadę sprawdzić stan bellitam gdzie AR nie jest widziana
![]()

Lutrak, jeśli coś nie zostało właściwie przykręcone to wcale to nie musi być bzdura, ale bardzo poważna sprawa.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Czyli tak jak było można się spodziewać. Trafiłaś za pierwszym razem na niekompetentnego pracownika.

Jak zwykle można powiedzieć.
Autko dzisiaj odebrane, wszystko ok, aczkolwiek wg. mnie przednia wycieraczka rozmazuje, ale nowa już czeka.
Umyto również Bellę ku mojemu zaskoczeniu![]()
A nie orientuje sie ktos czy Hyundai w Jaworznie rowniez prowadzi taka akcje i sprawdza mi Belle ?
Sprzedam czarne lampy Carello do 156 | Grill ala Cadamuro do 156
Akcja od 17.10 do 30.11 czyli do dziś.

No a więc Lutraki , zadowolona![]()

Owszem zadowolona, bo mam teraz pewność, że z olejem jest np. git.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki