Pytam z ciekawości bo ostatnio kolega w swojej belli założył. Zastanawiam sie czy warto w to inwestować? Jestem ciekaw waszych opinii. Dla mało zorientowanych a myślę że nie ma takich link kliknij tu
Pytam z ciekawości bo ostatnio kolega w swojej belli założył. Zastanawiam sie czy warto w to inwestować? Jestem ciekaw waszych opinii. Dla mało zorientowanych a myślę że nie ma takich link kliknij tu
sam nie wiem co mysleć ale na seryjny zawias to chyba raczej nie warto.
Pozdrawiam
seryjny nie seryjny ale rozpurka jednak daje sie odczuć, nowe auto wyjeżdza z fabryki i poprostu pracuje na kielichach, różnice mogą być nawet zaskakujące, a auto używane na naszych drogach to już wiecie sami jak wygląda po pewnym czasie.
Osobiście uważam ze rozpurka sie sprawdza
przy 33 bez sensu (przegroda) , mam i nie zauważyłem żadnej różnicy. Minusem jest to że w 33 dzięki temu ustrojstwu nie można wyjąć aku.
racja tu jest przegroda która równie dobrze trzyma kielichy ja akurat sie zastanawiałem nad rozpurka w 33
Wystarczy poczytac
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...light=rozporka
A to link do tematu na stronie Alfa romeo O rozporce sa napisane bite 4 strony
http://www.alfaromeo.pl/phpBB/viewto...t=2512&start=0
Miałem w poprzedniej i alfa bardzo dobrze się prowadziła (ale kapcie były malutkie 185/65R15). W obecnej też założyłem ale niestety na naszych koleinach auto bardzo myszkowało (opony 205/55/R16,) więc zdjąłem - w AR156 po liftingu utrudnia dostęp do zbiornika z płynem wspomagania, a w jtd dodatkowo do filtra paliwa
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Mam założoną górną i dolną na przednim zawieszeniu. Zdecydowanie AR stała się jeszcze bardziej kierowalna.
Zgodzę sie z Tobą phantom71. Osobiście nie jestem za ani przeciw. Choć w 33 wydaje mi sie ze jest chyba nie potrzebna, bo bez niej doskonale sobie radzi.Napisał phantom71
ale co dokładnie ona daje???
Czego nie bedzie w aucie po jej założeniu???
Pozdrawiam