No i stało się, pojechałem obejrzeć spidera 3.0 V6 z totalnie rozwaloną instalacją elektryczną, mimo iż nie byłem (i dalej nie jestem) pewien co do 100% sprawności mechanicznej tego auta o zakupie zadecydowało to, że gdybym go nie wziął to jutro został by pocięty na części. Gdybym do tego dopuścił, nie wybaczyłbym sobie tego do końca życiaZa godzinkę laweta powinna mi już go dowieźć, mam nadzieję, przywrócenie go do sprawności nie zajmie mi zbyt długo i nie wyciągnie zbyt dużo $$$ z kieszeni. Trzymajcie kciuki
Fotki wrzucę później![]()
No to nic tylko powodzenia, mnóstwa czasu, środków finansowych i cierpliwości trzeba Ci życzyć. Czekamy na foto.
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
To ta z allegro ? jak uda się ją rozruszać to daj znać co w niej siedziało![]()
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi
No to życzę wytrwałości i powodzenia w pracach. Jedno pewne, jak ją uruchomisz to Ci to 3 litrowe V6 z nawiązką wynagrodzi trud włożony w jego uruchomienie. Szczerze Ci powiem że od 3 lat jak jeżdżę V6 "banan" z gęby nie schodzi za każdym razem gdy wsiadam do auta i tego Tobie szczerze życzę.
W razie problemów w silnikiem itp. śmiało pytaj, pomogę na ile będę mógł i miał wiedzy ;]
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
Ooo 3.0 12V
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki