Fiatecuscan-wady i zalety.
W tym temacie proszę opisywać co działa, a co nie, w programie fiatecuscan.
Można też pisać czego wam w programie brakuje.
Wszystkie wasze uwagi zostaną przekazane autorowi programu.
---------- Post dodany o godzinie 16:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:16 ----------
Wada-
Nie można zrobić resetu parametrów adaptacyjnych w 2.0TS 147 2000r.
Przydałby się pełny opis błędów po polsku
Ostatnio edytowane przez piotriix ; 03-01-2011 o 23:34
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest

147 z EDC15C7 (ver. 354624) brak odczytu temperatury paliwa
W JTD hodometr pokazuje dwie skrajnie różne wartości.

Jeśli chodzi o to tłumaczenie , w następnej wersji juz powinno być wszytko po polsku
Jeśli chodzi o te informacje , niestety jest problem , muszę zrobić instlake PL a Yani powiedział ze to nie będzie proste.
co od 147 info przekaże Yaniemu
---------- Post dodany o godzinie 15:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:57 ----------
zrób screen-a
przy zapisaniu błędu nie pokazuje przy jakim przebiegu wystąpił błąd,examiner ma takie coś i przebieg czyta z innego miejsca niż odometr,dzięki czemu można by czasami ustalić przebieg samochodu gdy odometer został wyzerowany

Ale panowie, niech się wypowiadają Ci co używają najnowszą wersję programu a nie dwie do tyłu bo w nowej wersji może być już to poprawione lub być zupełnie inaczej. Ja np w odometrach mam napisane Fiat a w drugim Lancia.
a tym programem nie można robić jakiś modów w silniku w stylu np. wykasowania zaślepionego EGRu z programu?bo ogólnie nie wiem co to są te akuratory.
ja jak ostatnio podpinałem się na wersji 2.5 to też miałem dwa odczyty z hodometru tak jak to pokazuje kolega tomek_murawski ale rozumiem że w najnowszej wersji 2.6 już jest jeden wiarygodny odczyt tak?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki