Hej ma ktoś z was namiary na jakieś fajne dywaniki do alfy a konkretnie do 146? Te co są na allegro to kiszka straszna a nic innego nie mogę wyszukać może źle szukam? Stare wypralem w pralce no i cóż nie wyglądają już tak dobrze jak przed praniem![]()
Hej ma ktoś z was namiary na jakieś fajne dywaniki do alfy a konkretnie do 146? Te co są na allegro to kiszka straszna a nic innego nie mogę wyszukać może źle szukam? Stare wypralem w pralce no i cóż nie wyglądają już tak dobrze jak przed praniem![]()
ja też bym chciał zakupić do 156 tak że jak by ktoś miał jakieś namiary przyłączam sie do pytania kolegi Miedziaka
Co do dywaników...
Chłopaki naprawde darujcie sobie Allegro. Naprawde lepiej wydac kilka złotych więcej i mieć towar bardzo dobrej jakości i z zaczepami. To co sprzedają przywatni na Allegro to kicz. Dosyć,ze wyglądają przekomicznie śmiesznie to jeszcze nie pasują jak powinny... Wiem to z doświadczenia.
Pozdrawiam Tiga
no dobrze ale gdzie kupić takie porządne bo te z jestem zainteresowany?
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
No ja wlasnie tez o tym myslalemPodpisuje sie pod tematem :wink: Wydawalo mi sie ze te z Allegro sa dobre, ale skoro mowisz Tiga, ze nie, to skad wziac ladny dywany ;// :?: :wink:
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Tiga, jak sam nie tkasz dywaników to daj namiar, a nie krytykujesz allegro
też planuje na wiosne jakieś
te nawet mi się podobają http://allegro.pl/item339504022_dywa...55_super_.html
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Ten gość do 146 też sprzedaje ale takie same jak do 155 i ze zdjęcia już widzę że nie bedą pasować przy przednich fotelach bo niema wcięć:/ a więc kiszka na allegro.Napisał bobryt
ja po prostu pojechałem do ASO Alfy ROmeo i kupiłem oryginalne do 156mają już dwa lata i jestem zadowolony
![]()
faktycznie te sa fajne...Napisał bobryt
co do dywanikow na allegro to moim zdaniem w 80% faktycznie dywaniki marnej jakosci, nimniej jednak kiedys na allegro kupilem dywaniki firmy momo a kolego kupil dywaniki firmy sparco i byly naprawde wysokiej jakosci nom i dopasowanie extra do Alfy tez zucily mi sie w oczy aukcje z dywanikami tych firm, pozatym raczej nie znam innych miejsc gdzie mozna kupic dobrej jakosci wykladzinki, sklepy motoryzacyjne i cpny odpadaja.
dywaniki momo
powyzej przykladowa aukcja, japkosc naprawde super, cena troche zaporowa![]()
ale te momo to bywaja na wymiar? czy takie sa ogolne? JAk ogolne, to raczej odpadaja.
I sluchajcie - osobiscie doradzam korzystac z mocowan dywanika, szczegolnie jesli jest on grubszy lub gumowy.