Hej ma ktoś z was namiary na jakieś fajne dywaniki do alfy a konkretnie do 146? Te co są na allegro to kiszka straszna a nic innego nie mogę wyszukać może źle szukam? Stare wypralem w pralce no i cóż nie wyglądają już tak dobrze jak przed praniem![]()
Alfa: Piękna i bestia!
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna
Co do dywaników...
Chłopaki naprawde darujcie sobie Allegro. Naprawde lepiej wydac kilka złotych więcej i mieć towar bardzo dobrej jakości i z zaczepami. To co sprzedają przywatni na Allegro to kicz. Dosyć,ze wyglądają przekomicznie śmiesznie to jeszcze nie pasują jak powinny... Wiem to z doświadczenia.
Pozdrawiam Tiga
no dobrze ale gdzie kupić takie porządne bo te z jestem zainteresowany?
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r. - Moja obecna
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r. tatowa
Alfa Romeo 145 1.7 16v 1995r. - Moja była
No ja wlasnie tez o tym myslalemPodpisuje sie pod tematem :wink: Wydawalo mi sie ze te z Allegro sa dobre, ale skoro mowisz Tiga, ze nie, to skad wziac ladny dywany ;// :?: :wink:
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Tiga, jak sam nie tkasz dywaników to daj namiar, a nie krytykujesz allegro
też planuje na wiosne jakieś
te nawet mi się podobają http://allegro.pl/item339504022_dywa...55_super_.html
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
faktycznie te sa fajne...Napisał bobryt
co do dywanikow na allegro to moim zdaniem w 80% faktycznie dywaniki marnej jakosci, nimniej jednak kiedys na allegro kupilem dywaniki firmy momo a kolego kupil dywaniki firmy sparco i byly naprawde wysokiej jakosci nom i dopasowanie extra do Alfy tez zucily mi sie w oczy aukcje z dywanikami tych firm, pozatym raczej nie znam innych miejsc gdzie mozna kupic dobrej jakosci wykladzinki, sklepy motoryzacyjne i cpny odpadaja.
dywaniki momo
powyzej przykladowa aukcja, japkosc naprawde super, cena troche zaporowa![]()
ale te momo to bywaja na wymiar? czy takie sa ogolne? JAk ogolne, to raczej odpadaja.
I sluchajcie - osobiscie doradzam korzystac z mocowan dywanika, szczegolnie jesli jest on grubszy lub gumowy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki