To nie bendix tylko tulejki, miałem dokładnie to samo. Nie wymieniałem ich bo nie było od ręki ale były w dobrym stanie tylko zasyfione wszystko, od tamtej pory kręci jak nowa![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Dzięki koledzy. A więc czeka mnie wyciągnięcie rozrusznika i wyczyszczenie. Dzisiaj patrzyłem, że od góry spokojnie go wymontuje po demontażu przepustnicy. Miejsca jest sporo. Tylko tak się zastanawiam jakim kluczem podejść do dwóch górnych śrub.....grzechotka raczej odpada bo kolektor jest dość nisko....a z tego co pamiętam te śruby są nieźle doj***ne.
Dzisiaj na plusie 5 stopni i błoga cisza, nic nie piszczy. A więc piszczy tylko z na minusie.
Ostatnio edytowane przez Paazik ; 19-10-2011 o 08:17

Płaskim kluczem spokojnie odkręcisz wszystkie 3 śruby![]()

Ja też na tym skorzystałem w wielu TDI to słyszę.
Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem znów wyłączą wam ciepłą wodę, przestaną grzać kaloryfery, albo stanie komunikacja i wasz kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy ?
http://www.wloskiepodkarpacie.pun.pl/forums.php
Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki