Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 92
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    Użytkownik Romeo Avatar Aster156
    Mieszka w
    Łomża
    Auto
    Alfa Romeo 156 2,0 TS 1999r. + LPG, Astra G 1,7 DTI
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    14 d 20 h 53 m

Domyślnie

Bija22 pewnie masz rację, skoro włoski samochód to i włoska bateria. Następny akumulator jaki kupię do Belli (o ile bedzie jeszcze na chodzie) bedzie made in makaron. Pozdro dla Rymanowa

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo
    Czas spędzony na forum
    4 m

Domyślnie fiamm?

a znacie akumulatory marki fiamm? Ja słyszałem od znajomego mechanika, że są niezłe, ale w necie znalazhem tylko jedną stronę o nich
    to trochę mało, nie sądzicie?Ktoś ich używa?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Morbob
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5 V6
    Czas spędzony na forum
    7 d 18 m

Domyślnie

Najlepszy to taki jak jest oryginalnie. Niestety teraz to nawet firmowe baterie trzymają 3 lata. W porywach do 4. Oryginalny aku w moim Daewoo Nubirze (co by o tych autach złego nie mówić) wytrzymał prawie 8

Użytkownik Embrion
    Auto
    alfa
    Czas spędzony na forum
    8 h 25 m

Domyślnie

W brata seacie 10 lat wytrzymała fabryczna, padła latem na wakacjach Jakość spadła, jak wszystkiego, niskie koszty produkcji.

Użytkownik Romeo Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S+ LPG 1998r Azzurro Achille
    Czas spędzony na forum
    42 d 19 h 30 m

Domyślnie

Ja mam centre future. W Puncie centre plus. W Unie to samo. Polecam
    Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156 - Alfa Romeo 916 Spider
    Mam chorobę zwaną ITALIA

Użytkownik Embrion
    Auto
    alfa
    Czas spędzony na forum
    8 h 25 m

Domyślnie

Dużo informacji o akumulatorach http://www.akumulatory.auto.pl/porady

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM
    Czas spędzony na forum
    20 d 5 h 10 m

Domyślnie

polecam Bosha za ok 400 zł

AlfaRomeoGT

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar ANET
    Mieszka w
    Bochnia
    Auto
    ALFA 164 SUPER 3.0V6 24V
    Czas spędzony na forum
    13 d 16 h 23 m

Domyślnie

Kolego ciężko doradzić i wskazać najlepszą baterię na rynku,każda może ulec awarii,teraz zdarza się to najlepszym producentom Bosch-owi,Varcie,Centrze i wielu innym.

- - - Updated - - -

Naprawdę bardzo ciężki temat!

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Maro1500
    Mieszka w
    LbN
    Auto
    AR 156 1,9JTD SW
    Czas spędzony na forum
    8 d 19 h 9 m

Domyślnie

Ja mam zwykłą centre w 4 autach w tym alfie i wszystkie śmigają bezproblemowo

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Fiat Stilo 3D 1.8
    Czas spędzony na forum
    22 h 30 m

Domyślnie

Ze swojej strony również mogę polecić Centrę Future Miałem w nie jednym aucie i jeśli przyjdzie mi w obecnym wymienić akumulator to będzie to właśnie Centra.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

jakiej firmy akumulator

ranking akumulatorów

test akumulatorów samochodowych 2012akumulatory rankingjakiej firmy akumulator 2012akumulatory jakiej firmytest akumulatorów samochodowychtest akumulatorów samochodowych 2011akumulatory opinie 2012najlepsze akumulatory samochodoweranking akumulatorowranking akumulatorów samochodowych 2011ranking akumulatorów samochodowychranking akumulatorów adac 2011test akumulatorów 2011 adacjakiej marki akumulator do samochodutest akumulatorów samochodowych 2012 adacjakiej firmy akumulator samochodowyadac test akumulatorówjakiej firmy akumulator forumjaki akumulator najlepiej kupićdobry akumulator forumtest akumulatorow 2012najlepsze firmy akumulatorówakumulator opinie polecanytest akumulatorów samochodowych adac 2011 jaka marka akumulatora jest najlepszajaki akumulator firmaranking producentów akumulatorów samochodowychtest akumulatorów samochodowych adacjaki akumulator najlepszy do autatest akumulatorów adacranking akumulatorów adacnajlepszy akumulator forymakumulator rankingjakiej marki akumulator wybraćakumulator jakiej firmy kupićjakiej firmy kupić akumulatordobre akumulatory opiniedobre akumulatory opinie rankingjaki najlepszy akumulator do autanajepsze marki akumulatorówjakiej firmy są najlepsze akumulatory.kaumulator jakiej firmyjaki akumulator firmygdzie kupić akumulatory bergaberga akumulatory opiniejakiej marki wybrać akumulatornajlepsze akujakiej firmy najlepszy akumulator do samochoduakumulator jakiej marki wybraćakumulator berga opiniejakiej firmy akumulator kupićakumulator jaki forumranking najlepszych akumulatorow do autjaki akumulator do cieżarowkijakiej firmy akumulator jest najlepszyjakie firmu akumulatorownajlepsze akumulatorki firmajakiej firmy akumulator do motocyklaranking producentów akumulatorówpolecane akumulatory samochodowejaka firma akumulatorowa najlepszaadac akumulator 2012akumulatory testy opiniejakiej firmy akumulator najlepszy do autajakiej firmy akumulator do ducatoakumulatory który lepszyakumulatory ranking 2011jakiej firmy wybrać akumulator akumulator jakiej firmyJAKIE SA MARKI AKUMULATORÓWjaki akumulator najleprzy firmyjkiej marki kupic akumulatorjakiej marki najlepszy akumulatorjakiej firmy dobry akumulatornajlepsza marka akumulatorówwww jakiej firmy akumulator jest dobryjaki najlepszy akumulator 2012jakiej marki akumulatorjakiej firmy najlepsze akumulatory na rynkuakumularor do pandy 2 jakiej firmy sa dobremarki akumulatorów samochodowychakumulator jakiej firmy polecaciejakiej firmy akumulatory są bajlepsaejakiej firmy baterie najlepszeakumulator samochodowy opiniejaki najlepszy akumulatorjakiej marki akumulator wybrać do łodziakumulator nie trzyma pojemnościtesty akumulatorów adac 2012najepszy akumulator samochodowyjakiej firmy akumulator jest dobryakumulatory jaka firma najlepszaranking banner akumulatory 2013 adacjaki akumulator jest najlepszyakumlator samochodowy jakiej markijaka jest najlepsza firma akumulatorów ursusdobre akumulatory samochodowe forumakumulatory ranking 2012

Zakładki

Uprawnienia