a ja tam mam "private technic manager" do mojej gyty
chop sie zno i mo sprzynt ino FV nie wystawio na robota
George
a "private tajle supllier" puotek( nawet w weekend po godzinach dawał rade jak my mieli pół auta rozebrane i trza beło graty "na gwałt" )
Ostatnio edytowane przez bocian ; 19-12-2011 o 09:22

bardzo dobry warsztat i mechanicy znajacy temat Italauto Katowice ceny oczywiście rozsądne
Italauto znam, ale jak trzeba coś na już to nie do nich (terminy na miesiąc czasem do przodu...). Ale robią ok, raz mi tylko podpadli, ale to dawna sprawa jeszcze ze 146. Do tej pory wszystko, czego nie robię sam robiłem u nich..
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych

Do zrobienia zawieszenia w 155 to akurat nie potrzeba szukać wyspecjalizowanego warsztatu, bo można to zrobic samemu albo oddać auto do zwykłego solidnego warsztatu, takiego w którym sprawdzą od razu geometrie.
Ja robię wszystko przy zawieszeniu sam. Przy tej 155 moge pomóc. Tez z Tych jestem w bazarku oferowałem z resztą swoją pomocco chcesz tam robic ? i cześci masz czy tez do załatwienia ?
ITALAUTO Katowice na Rozdzieńskiegojeżdze od początku i nie mam zastrzeżeń, tylko terminy długie, ale jak ktoś jest stałym klientem to potrafią wepchać w kolejke (tak jak mnie ostatnio)
![]()
Moja Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki