Witam..
mam pytanie dotyczące pokrowców do alfy 166 na allegro niestety... brak jakiś konkretnych produktów do tego samochodu?
może ma ktoś namiary na sklep, szwalnie czy coś takiego co które zajmują się szyciem takich rzeczy
mówiąc wprost chciał bym kupić pokrowce z alkantary kremowej do alfy 166..
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
w sumie znalazłem coś ciekawego.
www.e-autosklep.ovh.org
Ble, pokrowce do 166, masakra...
Pokrowce to można zakładać do Tico, ale nie do 166 :/
jeśli nie można trafić auta z dobra białą skóra lub kondycja auta jest tragiczna a wnętrze ładne wiec.. pokrowce ze skóry można samemu założyć jeśli sa szyte na miare pod odpowiedni model powinny dobrze przylegać. takie jest moje zdanie.. a niestety ciężko trafić na auto w dobrej kondycji i ładnym wnętrzem... a wnętrze zawsze można sobie samemu przerobić.

Witam ja szyłem pokrowce na wymiar do mojej AR 166 w zawierciu (poręba) jestem bardzo zadowolony wszystko pasuje POLECAM firma nazywa się : Anna Wiśniewska
ul. Ludowego Wojska Polskiego 47
42-480 Poręba (koło Zawiercia)
tel. 513-010-295, (032) 260-67-81
kolego a można wiedzieć jaki koszt i z jakiego materiału szyłeś ?
a można poprosić o fotkę
ja myśle albo o biało/kremową alkantare lub skórę

A nie lepiej zmienić fotele? To pewnie taki sam albo niewiele wyższy koszt a efekt bez porównania......... A dostać skórkę w bdb stanie to nie jakiś wielki problem. Kwestia przeglądania allegro przez kilka miesięcy.
fotele zawsze można zamienić ale wiadomo co kupisz za fotele może nie będzie do końca sprawny ... a tu jak kolega mówi ze fajne pokrowce i dobrze przylegają.. to dlaczego nie..
Ile takie pokrowce kosztują? 200, 300 zł? Za 400-500 spokojnie zlecisz renowację skór, tak że będą wyglądać o niebo lepiej. Moim zdaniem pokrowce są dobre do skody, nie do alfy...
wiem że kochacie markę alfa ponad wszystko ale... bez przesady..
jak ma sie małe dziecko to pasowało by sie czymś zabespieczyć fotele a przecież foli nie rozłożę.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki