U mnie 2001 r i jest 110 tys, dodatkowo założyłem gaz lecz zmiana pracy i aktualnie robię miesięcznie maksymalnie 300 km miesięcznie i pewnie jak kiedyś będę sprzedawał to odrazu będę podejrzany najwyżej podniosę temu komuś na życzenie przebieg aby lepiej się poczuł.
Heh, to znasz jeszcze mnieDo roboty nie da się aktualnie w sensownym czasie (i dbając o zawieszenie) dojechać autem, kościół mam 2 przecznice dalej, a supermarket dosłownie "pod" domem
Choć czasem nawet 2x w roku robię po 5-7 kkm w 2 tygodnie
Wiem, że to nie rekord, ale przy kupnie wybrałem TSa, bo akurat nie znalazłem JTD-ka w satysfakcjonującym stanie, zresztą nie podobała mi się charakterystyka R5, jaki testowałem przed zakupem
![]()

Ja swoje auto (diesel) kupiłem 6 lat temu w Niemczech z przebiegiem 243000km i zbiegiem okoliczności w tym samym roku zmieniłem pracę na taką "za płotem" więc w sumie rocznie robię 8500 km.Gdybym miał to auto od nowości to jako osiemnastoletnie miało by przebieg ok.150 tyś. km w co nikt by mi nie uwierzył ale świadczy to o tym,że takie przypadki mają prawo się zdarzać.

to jest nic..
jakieś 2 tyg. temu był u mnie klient w serwisie..
Honda Jazz 1,4 benzyna 2005r
Przebieg: 9 000 km!!!!
Robił przegląd po 6 roku... chciałem wpisać 90 tys. ale koleś mnie wyprostował... auto miało 8 950 km przejechane.
Mam też klientke..
Starsza miała Pani. jeździ.. Hondą Civic z 1991r. SALON POLSKA, 1 właściciel, przebieg 80 tys.km.!!
Tak więc są w POLSCE wyjątki..
Za granicą niestety nie ma.. 50/ rok musi wlecieć..

2001 rok i było 254tyś w lipcu br., teraz jest 261... był remont, były panewki![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki