akurat systemy BOSE są zaliczane do najlepszych seryjnych, podkreślam seryjnych systemów caraudio. Ja mam BOSE razem z sooboferem i jak dla mnie nie jest źle. Fakt, że nie wali to może za mocno, ale mi to nie przeszkadza. Pomyśl może o jakimś Pionerze albo Alpinie
ja poszedłem inną drogą i podłączyłem sobie suba z zestawu creative gigaworks s750 kumpel przerobil mi to na 12v i gra nieziemsko przy czym nie zajmuje wiele miejsca
alfa romeo jest 156 & 147 była 166 3.0.v6 super!!
Serio daje radę taki subwoofer? A podłączałeś jak? Od nowa czy miałeś BOSE bądź jakieś suba wcześniej?
Ja poszukuję zabudowy z tubą Bose w lewą wnękę do SW. Jakby ktoś miał, to mogę zamienić na moją aktywną tube Peyinga, model poszukam i podam później
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
ten sub roznosi to auto poprostu gra to bardzo prrzyzwoicie dokladnie wyglada to tak http://allegro.pl/sprawny-glosnik-cr...044773818.html . głosnik w nim fabryczy creativa trzycewkowy o mocy 210 rms kumpel mi to za flache przerobił pod zasilanie samochodowe do tego doprowadzilem sygnał od radia i plus z akumulatora słyszałem jak gra bose w lanci kumpla i nie ma nawet polotu do tego miałem rózne skrzynie suby i tuby .. tak ze to jak narazie jest dla mnie nr 1 . Doprowadzilem sobie potencjometr do przodu i reguluje sobie basem kiedy chce . A co do gigaworks s750 to potrafi zatelepac mieszkaniem a co dopierdo samochodem .
alfa romeo jest 156 & 147 była 166 3.0.v6 super!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki