Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
-
Użytkownik
Embrion
oklejanie aut i elementów wyposażenia
Witajcie Alfiści.
Gdyby któryś z was chciał by okleić mu coś w samochodzie (dach, maska, lotki, kokpit itd) to gorąco się polecam. Posiadam różne folie termoplastyczne (mat, karbon, metalic i właściwie co wymyślicie to mój dostawca załatwi). Możecie do mnie wysyłać elementy pocztą i płacić przelewem bądź pobraniem. Działam w Wałbrzychu. Naturalnie oklejam nie tylko belle. Więcej info na priv.
Pozdrawiam
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:39 ----------
Zapomniałem dodać, że robię to znacznie taniej niż wielkie firmy zajmujące się oklejaniem. na chwilę obecną nie robię jeszcze całych samochodów, z czasem to się zmieni.
-
07-01-2012 10:42 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo
A masz jakieś próbki swoich możliwości ?
-

Napisał
gru232
Witajcie Alfiści.
Gdyby któryś z was chciał by okleić mu coś w samochodzie (dach, maska, lotki, kokpit itd) to gorąco się polecam. Posiadam różne folie termoplastyczne (mat, karbon, metalic i właściwie co wymyślicie to mój dostawca załatwi). Możecie do mnie wysyłać elementy pocztą i płacić przelewem bądź pobraniem. Działam w Wałbrzychu. Naturalnie oklejam nie tylko belle. Więcej info na priv.
Pozdrawiam
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:39 ----------
Zapomniałem dodać, że robię to znacznie taniej niż wielkie
firmy zajmujące się oklejaniem. na chwilę obecną nie robię jeszcze całych samochodów, z czasem to się zmieni.
Wklej zdjęcia tego co robiłeś i to najlepiej w dobrej rozdzielczości i ze zbliżeniami.
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
-
Użytkownik
Embrion
Żadnych zdjęć nie robiłem dotychczas niestety, ale bardzo niedługo będę robił całe auto w mat, tak więc po wszystkim powrzucam zdjęcia w słoneczku i dobrej rozdzielczości.
-
Użytkownik
Romeo
OK. Więc czekamy.
Nie mniej jak będziesz robił poszczególne detale także możesz zapodać fotki.
-
-
-
Użytkownik
Embrion

Napisał
Abidibi1509
Zawsze mnie zastanawiało jak się robi np taki element jak maskę. Co z folią, którą się zagina pod wewnętrzną częśc maski i docina? docina się ją równo kilka centymetrów od krawędzi maski?
dokładnie się odcina, w korporacji oklejamy auta w W-wie i normalnie na wszystkich załamaniach do wewnątrz np. drzwi, maska odcinają
---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
czekamy na zdjęcia..
-
Użytkownik
Pirat drogowy
Jaki jest koszt oklejenia całego samochodu wielkości kompakt czarną folią matową (pytam w imieniu znajomego)? I jaki jest czas trwania takiej operacji?
ps. również czekam na efekty uwiecznione na foto.
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Geordie
Jaki jest
koszt oklejenia całego samochodu wielkości kompakt czarną folią matową
Z tego co ja się orientuję to koszt samej folii będzie równy kilku tysięcy złotych. Także chyba taniej wyjdzie pomalować auto. Tak przynajmniej tłumaczhyła mi lokalna firma w ich przypadku. Oni stosują jakieś tam super ekstra folie, których cena też jest niemała. Oczywiście na samej folii pewnie coś zarabiają

" Nie jeździj szybciej niż lata Twój anioł stróż... "
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)