Witam ostatnio zrobilem swojemu autku maja krzywde na parkingu (lekko wgniecone nadkole) niby tego nie widac ale strasznie mnie drazni. Szukam warsztatu zajmujacego sie usuwaniem wgniecen bez lakierowania w okolicach Mielec / Rzeszów. Znacie może jakis?

Może zapodaj ten temat na forum regionalnym.

Polecam są niesamowici jeśli chodzi o usuwanie wgniotek wgięć itd bez malowania http://www.s-plus.pl/salony/22,s_plus_olsztyn.html

z Rzeszowa kawałek by kolega miał :-)

Faktycznie s-plus są niezli ale tez raczej nie tani.
A co do odleglosci to s-plus ma całą sieć stacji , na ich stronie wystarczy zerknąc , i pewnie mają coś w Rzeszowie lub blisko

najbliższe to Krk , Lublin
robilem kiedys cos takiego w firmowych samochodach w tarnobrzegu , i całe szczescie ze w firmowych zrobili gozej jak było , i jeszcze zarządali 500 za robote szefa to myslalem ze krew zaleje. tak ze radze uwazac z takimi firmami i dobrze sprawdzac ich opinie
alfa romeo jest 156 & 147 była 166 3.0.v6 super!!

Pokaż to wgniecenie.
Masz załamanie lakieru?
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ
Zalezy jaki masz ten wgniotek.
Jedna z najprostszych metod to rozgrzanie suszarka do wlosow tego fragmentu wgniotka (o ile jest nieduzy) i jak juz zostanie ten element (fragment) porzadnie rozgrzany trzeba go polac bardzo zimna woda (gwaltownie).
Naprezenia jakie sie robia na blasze sa tak duze, ze wgniotek wyskakuje (taka metoda blacharzy za 500 zl)![]()
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
Pytałem już o to (też interesuje mnie Rzeszów): Dobry lakiernik, naprawa wgnieceń i polerka w Rzeszowie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki