Witam Wszystkich.
Tej zimy udało mi się kupić felgi 17" i mam je w kolorze srebrnym. Przed założeniem ich chciałbym je polakierować i w oko wpadł mi kolor, rzekomo TI z felg alfy 159. Z tego co się orientuje ten model nie wychodził w takim kolorze.. Znacie kod tego koloru i ewentualnie gdzie go dostać? Myśle, że pasowałby do mojej jasno niebieskiej 147 (nazwy koloru niestety nie znam).
Co Wy na to?
Przy okazji dam link do allegro jeśli komuś spodobałyby sięhttp://allegro.pl/felgi-alufelgi-alf...020679853.html
A tutaj foto:![]()
iężko chyba bedzie znaleźć kod lakieru z felgi, masz już jakąś podpowiedź "grafitowy" poszukać a na pewno znajdziesz coś podobnego!!!

GT to te z avatara? Chyba nie..za miesiąc przymierze się do malowania i stworzyłem sobie już wizerunek samochodu z takimi felgami. Wole moje![]()
Każdy szanujący się lakiernik ma próbniki lakierów. Mój teściu ma 2 regały sikkensa i NOVOLa.
2 godziny siedziałem nad próbnikami żeby kolor felg wybrać. W tej kwestii za komuny było lepiej przynajmniej wybór był prosty![]()
No właśnienie jest łatwo ale całe szczęście decyzje już podjąłem
![]()
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki