Witam.
czy ktoś poruszał temat Naklejki, przywieszki... na auto z nickiem ?
wiem ze podkładki pod tablice już pokazują ze jesteś w klucie..
ale czasem mija się kogoś po drodze widzi się ze ma podkładkę pod tablica macha ręka
ale nie wiadomo kto to był.. a później szukać się na forum
może nowym gadżetem do sklepiku będą właśnie jakieś takie naklejki z nickiem na auto?
jak myślicie? doby pomysł?
Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 20-01-2012 o 19:29

Fajny pomysł! Ja bym sobie walnął nick na przedniej szybie SCHNNAZZI hehewszyscy by mnie rozpoznawali
![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
właśnie albo naklejka na przedniej szybie taka dyskretna z nikiem.. taka anty promienie słoneczne..
ja może się wypowiem. W poznaniu alfaholicy zorganizowali akcje dodatkowego oznakowania naszych belli i znajduje się tak rownież nick. Więc moge powiedzieć że temat przerabiany. Info są na forum regionalnym.
pozdrawiam
P.S.
mam nadzieje że chłopaki się na mnie za to nie obraza![]()
Alfa to nie samochód ..... Alfa to styl życia.
no tak chłopaki z poznania powiadasz..
poznań to duże miasto w którym jest dużo alfistów a co z mniejszymi miastami w którym jest mniej ludzi i ciężej sie jest dogadać,..
jesli działą to w poznaniu może i zadziała na forum ogólnym alfoholików..
jak temat tu się ruszy i więcej osób stwierdzi ze ciekawa propozycja nic nie stoi na przeszkodzie żeby uzgodnić podyskutować
z administratorem sklepu klubowego..
a może nie trzeba produkować całe ramki może tylko ten dolni klips...
trzeba by zapytać w sklepie osoby która zajmuje sie tymi ramkami czy jest możliwość zrobienia samego klipsu z logo + nick
i tylko np jeden na tył to znacznie zmniejszyło by koszy..
chociaz te wasze/nasze alfoskie rami i tak sa tanie w LKP sa droższe i to sporo..
Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 20-01-2012 o 19:01
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...3_8_litra.html

No to dyskretna, albo widocznabo chyba ciężko bedzie pogodzić te dwie opcje
Dyskretnej nikt w czasie jazdy nie zauważy, a znowu jak się zrobi ją za dużą to można przesadzić i będzie zalatywało wiochą
Osobiście uważam, że ramki wystarczająnie róbmy choinek z naszych samochodów
Ale to jest oczywiście tylko moje skromne zdanie
![]()
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive 2001r.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki