Skąd, to już pytanie do elektryka, do którego polecam się udać. Możesz sprawdzać sposobem podanym przez któregoś forumowicza, ale ja pojechałbym do speca, powiedział o akcji z odpiętą klemą i patrzył mu na ręce![]()
232.4KM i 497.6Nm by Aligator

no właśnie... byłąm u 3 elektryków i wszyscy zgodnie twierdzą, że jest ok... ale... do 4 razy sztuka...![]()
)

tylko naładuj ten akumulator przez noc.. prostownikiem![]()
poza tym wszystko jak wyżej
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA

Ja zrozumiałem, że koleżanka naładowała już akumulator, po czym odpięła kleme i na następny dzień nie było problemu z odpaleniem, więc pozostaje udanie się do elektryka i sprawdzenie co pobiera prąd po wyłączeniu silnika.

7 stron tematu i stwierdzenia, że "coś pobiera prąd", nie to żebym się czepiał ale... jak nie masz zamiaru sprawdzać sama lub z czyjąś pomocą sugestii pisanych przez kolegów to po co ciągnąć ten temat?
Byłaś u 3 elektryków? to napisz może co sprawdzali? czy wogóle się zabierali za to czy przez telefon Ci mówili? Podejrzewam, że pierwszy lepszy elektryk by sprawdził Ci pobór prądu, tu nie ma żadnej magiiSorry ale musiałem
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki