Witam,interesuja mnie skory od tego sprzedawcy,moglby ktos obejrzec na zywo w jakim sa stanie ,sprzedawca przez tel zrobil straszne wrazenie
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-sw-...037828740.html
z gory dziekuje
Czytaj więcej: Szwagry100 z allegro,ma ktos po drodze?

szwgry już dawno za dobrze się czują na rynku części ar i pewnie dla tego bywają ...
ceny często mają z kosmosu i trzeba się targować
ogólnie dobry sprzedawca ale bez negocjacji to nawet bym na ich ceny nie zwrócił uwagi ...

jest ich dwoch,jeden koles naprawde spoko przez tel,zalatwi transport aby bylo taniej ,oddzwonil nawet,pogadac mozna,ponegocjowac niebardzo.moze dlatego ze cena juz jest w miare nisk
drugi z kolei buc jak malo kto,byl opryskliwy a powodem niby jego zachowania byla temp zewnetrzna,jakbym ja byyl Qwa temu winnychcialem dodatkowe fotki boczkow to wyzwal mnie ze fotki sa na aukcji i wszystko widac,faktycznie boczki sa 4 a fotka 1,widac wszystko,no coz zawsze to 50% normalnosci i 50 % nienormalnosci

Ale to już bo boczkach widać, że to anglik. Czy na pewno chodzi Ci właśnie o to?

Wiem ,ze anglik,mysle ze z boczkow to daloby rade sama tapicerke przelozyc,mam znajomego tapicera,naprawde dobry fachowiec i jezdzi alfa 166 z rameczkami klubowymi![]()
Ja ich dobrze wspominam. Felgi tam kupowalem z oponami , dali wszystkie przymierzyć i się przejechać . Blisko mialem. Ogolnie wrażenie pozytywne .![]()

No wlasnie a jest ktos w stanie tam podjehac i ocenic stan tych skor i wielkosc uszkodzenia oparcia?
Przełożenie tapicerki to pryszcz - przypuszczam, że mega techniki tam nie ma - podobnie jak w 156 - śrubokręt płaski i delikatnie 'cyk cyk' od tyłu![]()
![]()
Później elastyczny klej i wklejasz - bez problemów
![]()

ale jeszcze kwestia tego ze z lewej mamy maly otwor a potrzebujemy duzy(mniejszy problem) a z prawej mamy duzy a potrzebujemy maly(wiekszy problem)chyba ze zostawiamy sterowanie 4 szybami i lusterkami z prawej strony![]()

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki