Dokładnie tak. Mój tata zażyczył sobie przy kupowaniu skody superb, żeby zdjęli wszystkie oznaczenia. Dużo osób teraz myli ją z octavią, a inni asekuracyjnie pytają 'co to za model?'.Napisał Rudolf
![]()
Istnieje opcja nie umieszczania oznaczeń na tylnej klapie i kosztuje ona 0 zł.
Gdyby się płaciło za nieumieszczanie oznaczeń to był by to straszny absurd :mrgreen:
Odwrotnie jest w np Ferrari gdzie za znaczek z konikiem na błotniku płaci się kilkaset euro![]()
Dokładnie tak. Mój tata zażyczył sobie przy kupowaniu skody superb, żeby zdjęli wszystkie oznaczenia. Dużo osób teraz myli ją z octavią, a inni asekuracyjnie pytają 'co to za model?'.Napisał Rudolf
![]()
Hm... brak znaczkow moze tez oznaczac podzwonna przeszlosc auta.
Albo walnietego wlasciciela. Przykladowo, z mojej znaczki odkleilem zaraz po zakupie. Zaczynaly oblazic i zle to wygladalo, chyba im zaszkodzila myjnia automatyczna. Potem mialem zajawke, zeby dokleic 1,4 albo 1,6 (realniej) - ale mi przeszlo. Mam bez nzaczkow i tak mi sie podoba. Jesli nie masz parcia na znaczki, to nie przyklejaj![]()
Ja w swojej miałem wszystkie oznaczenia tzn 159 1.9 JTDm, z tego co się dowiedziałem to je zakładają dopiero w salonie a nie w fabryce. U mnie 1.9 krzywo przykleili, 5 minut i informacji o pojemności juz nie ma, za to mój kolega wolał jechać ze swoim Audi do serwisu i zapłacić 30zł za ściągnięcie. Majka gwarancji za to nie zabierają
pzdr
wiem, tak samo jak nie zabierają za naklejenie niezgodnych z danymi fabrycznymi. To był mały sarkazm z mojej strony...Napisał M@T
Lub mały "tunning optyczny"...Napisał adasco
Ja na swojej od nowości tez nie mialem oznaczeń. Zresztą jak kupowalismy nowy samochód to też zrezygnowałem z oznaczeń na klapie bagażnika. I to nie dlatego abym sie wstydził czym jadę.Kiedyś miałem przygodę że ktoś wcisnął nóż pod znaczek i chcvial oderwać. Znaczek się ostał a temu komuś pękł scyzoryk i część ostrza zostala pod znaczkiem oczywiście rysując go. Aby nie kusić wybieram samochody bez onaczeń szczególnie że za tę opcję nic sie nie płaci
Pozdrawiam wszystkich
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
u mnie byly wszystkie czyli 156 plus pojemnosc ilosc zaworow ale 2 czajniki wrzatku bo tak sie to robi powolutkie odklejanie i towarzyszace temu parzenie sobie palcow i po wszystkim znaczkow nie ma i nie ma sladu nic nie trzeba polerowac kombinowac...ale zdaza sie ze mozna kupujac zamowic bez znaczkow ...nie wiem jak w polskich salonach ale na zach na pewno ...
a ja sie zastnawiam czy bym nie zdjąć napisu 2.0 i T.SPARK i zostawić samo 156 jakoś za duzo tego jak dla mnie
Ja sam zerwałem opisy V6 i zamierzam nakleić Twin Spark
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki