U mnie był kompleci i komplecik napisów zostanie...Mnie sie tam podoba ten napis, lubie popatrzeć na tą "dwójeczkę" :mrgreen: , a teraz jeszcze musi się znaleźć miejsce na napis Cuore Sportivo od Korcza![]()
Pozdrawiam 8)
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Nie tylko w Alfie można zamówić "nieumieszczanie" oznaczeń. W BMW i Mercedesie też stosuje się ten proceder. Standardowo oznaczenia są, jednak na życzenie można je usunąć.
Ja mam komplet oznaczeń i powiem szczerze że niekiedy są one dość prowokujące dla innych uczestników drogi![]()
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"

Generalnie ciężko dostać emblematy na klapę. Sam szukam na klapę emblemat Boxer i nie hu hu mogę znaleźć.![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS tuning Zendera --> Alfa Romeo 156 2.0 TS --> Alfa Romeo 33 1.7 8V I.E. --> ???
Spirit, nowego nie można już dostać, tylko pozostaje rynek wtórny.Napisał Spirit
Sam szukałem jakiś czas temu :roll:
Witam.
Ja również poszukuję literek na tylną klapę.
Dokładnie 2.4 JTD. Wie ktoś skąd można zamówić takie cudo ?
No i na jakim kleju/preparacie najlepiej je mocować? Ma ktoś może jakiś "wzór", czyli dokładne zdjęcie jak to jest umieszczone w oryginale?
Z góry dziękuje za pomoc.

Nowe, oryginalne kup, nie są drogie - ja zamawiałem od kolegi Freeco, możesz też w ASO.
Aha, mają podklejoną taśmę dwustronną.
Ostatnio edytowane przez Andrzejsr ; 10-03-2010 o 18:46
AR 156SW
Sparco123 thanked for this post
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki