licznik km pulsuje

george11

Hanys
Auto
GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.
witam, mam problem z wyswietlaczem km. pulsuje tzn zapala sie i gasnie po przelaczeniu kluczyka w poz zaplon, czyli gdy silnik pracuje,po zgaszeniu jak i przed uruchomieniem swieci stale, bylem w serwisie Fiata podlaczyli examinera i nic nie stwierdzili, jesli ktos ma jakis pomysl to prosze o pomoc, ewentualnie moze polecili byscie mi jakis pewny warsztat??
pozdrawiam

Zanim zapalisz silnik musisz rozgrzac swiece żarowe. Właczasz stacyjkę i czekasz 2 sek jak zgasnie żółta kontrolka w kształcie spiralki. Jak tego nie zrobisz to bedzie ci pulsował licznik kilometrow i tyle

george11 napisał:
jesli ktos ma jakis pomysl to prosze o pomoc, ewentualnie moze polecili byscie mi jakis pewny warsztat??
pozdrawiam

Sprzedać padakę - kupić Skodę Rommstering (czy jakoś tam), ewentualnie Seata Leona.

kombinowalem juz na rozne sposoby, raczej to nie swiece,a sprzedwac mojej belli nie zamierzam,wiec jesli macie jeszcze jakies inne pomysly to prosze o pomoc....

cysio napisał:
Sprzedać padakę - kupić Skodę Rommstering (czy jakoś tam), ewentualnie Seata Leona.

cysio, kolega george11, zakładając temat prosił o pomoc, a nie o szydere. :>>

Witam
wczoraj bylem u magika co zajmuje sie elektronika,przyczyna pulsowania licznika byly dwa kody nieaktywne zwiazane z klimatyzacja, po skasowaniu wszystko wrócilo do normy.

pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót