Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Myslisz sie. Na tym renderze jest zrobiony z Giulii hatchback, a nie coupe-kombi.Konkurencja dla CLSa shooting break w amg, wg mnie Alfa powinna zagospodarować taka nisze.
Wlasnie bylem w salonie Alfy w Cardiff w UK i pomimo tego ze nie maja zadnych informacji o Giulii, nawet glupiej broszurki, i nie wiedza kiedy Giulia bedzie dostepna w UK, to juz sprzedali 5 szt. Q. Jeden salon sprzedal juz 5! A duzo ludzi maja zainteresowanych ktorzy czekaja az pojawi sie w salonie.
Ponadto maja 4C! Biala, sliczna!
Bo 7:32 robi robotę a Anglicy/Walijczycy mają cash i nie narzekają na plastiki, czcionkę w katalogach.
To będziesz mógł napisać, jak się Giulii więcej niż "trójek" w UK sprzeda. Po prostu Ci, którzy byli zafiksowani, już kupili, nie czekając na katalogi itp., a co będzie z resztą - zobaczymy.
No to teraz przelicz sobie ile Q sprzedało się w całej PL. Mogę się założyć o 5zł, że mniej niż w salonie w Cardiff.
Przez 2 tygodnie jeździłem po północnych Włoszech i żadna Gulia mnie nie mijała. Ani reklamy w radio, ani bilbordu. To może jeszcze jej nie produkują komercyjnie.
Przez 2 tygodnie jeździłem po północnych Włoszech i żadna Gulia mnie nie mijała. Ani reklamy w radio, ani bilbordu. To może jeszcze jej nie produkują komercyjnie.
Tak jak już pisałem kilka razy, Giulia jest jak Kia Ceed MK 1. Fundament solidnego domu, który się buduje. Giulia nie musi się sprzedawać w ilości takiej jak BMW 3/C/A4. Następca Giulii powinna a obecna Giulia co najwyżej może
Pisałeś kilka razy. Skąd to wiesz? Konkret: skąd? masz wgląd w biznesowe plany FCA? Uzasadnij.
- - - Updated - - -
ja jeżdziłem po Hiszpanii, Portugalii, Francji i Niemczech, nakręciłem 7 tysięcy kilometrów i nigdzie nie widzialem żadnej Giulii.![]()
ja jeżdziłem po Hiszpanii, Portugalii, Francji i Niemczech, nakręciłem 7 tysięcy kilometrów i nigdzie nie widzialem żadnej Giulii.