Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
do pary laweta z jakimś fajnym klasykiem Alfy " - idealny zestaw na tor dla Alfisti!

Dostałeś auto na weekend?Na gorąco po jeździe
Pokaż załącznik 225988
Przejechałem ok 100km wersją first edition i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem.
To auto nie jest zbyt twarde, jak na SUVa - jeździłem nim po dziurach to wiemProwadzi się rewelacyjnie. Na pewno więcej w nim sportu niż użytkowości z SUV. Uważam, że jest zbyt twardy jak na SUV ale dzięki temu pokonywanie zakrętów czy szybka zmiana pasów jest bezproblemowa. Wrażenia z jazdy są jak w zwykłym sedanie tylko wyżej się siedziCały czas koncepcja otyłej Giulii mi się nie podoba ale z pewnością nie jest to bylejakie wozidło, które ma leczyć kompleksy właściciela tylko prawdziwy sportowy samochód. Silnik 280KM sprawia, że każde przyśpieszenie odbywa się z lekkością a automatyczna skrzynia biegów, że jest natychmiast. Zawieszenie sprawia wrażenie pewnego nawet przy bardzo szybkiej jeździe. Prędkości blisko 2 z przodu nie są straszne. Bardzo szybko można osiągnąć takie wartości. Nawet szum wtedy nie jest jakiś nadzwyczaj głośny.
Co do zużycia paliwa nie mogę się wypowiedzieć bo komputer zatrzymał się na 15l i nigdy nie zmienił tej wartości![]()
I w mieście za bardzo nie zmieni. Jak jeżdzę Giulią Veloce w Warszawie to poniżej 15 nie schodzi.
I w mieście za bardzo nie zmieni. Jak jeżdzę Giulią Veloce w Warszawie to poniżej 15 nie schodzi.