Elektronika - kalkulacja

1. pieron
    pieron
    Wracając do wiercenia otworów - ten niby statyw to na tyle duże badziewie, że nie wierze żeby dało ci dokładność rzędu 1/2mm; natomiast samo pół mm to jednak na tyle dużo, że przy dokładnym natrasowaniu i napunktowaniu powinno w zupełności wystarczyć. Dla pewności możesz otwory wywiercić najpierw odpowiednio mniejszym wiertłem - sprawdzić, i dopiero rozwiercic. nie powinno być źle :]
  2. YonasH
    YonasH
    Będę próbował. Powinno się udać bez "statywu". To jest ostateczność.
    Coraz bardziej skłaniam się ku aluminiowej obudowie. Muszę pomierzyć wszystkie elementy czy na wysokość wejdą.
  3. YonasH
    YonasH
    Na poprzedniej stronie (http://www.forum.alfaholicy.org/grou...ml#gmessage860) pisałem o szczelnych wtyczkach.
    Właśnie miałem je zamówić, gdy zauważyłem swoją pomyłkę. Ich koszt jest wliczony w cenę modułu - owszem - ale w kwocie 10zł, nie 45zł :/ Co prawda znalazłem tańsze źródło (40zł), ale to jednak kolejne 30zł.
    Cholera mnie bierze przez takie kwiatki. Aż mi się głupio robi.
    Szukam oszczędności gdzie się da, ale co jakiś czas okazuje się, że co zaoszczędziłem, to tracę w innym miejscu.
    Potrzebuję informacji jeśli ktoś nie chce tych wtyczek... Można zastosować zwykłe złączki do kabli - możliwości jest wiele. np. http://www.bazarek.pl/searchx.php/fr...5czka+do+kabli
  4. FredzioPL
    FredzioPL
    Mnie osobiscie i tak bedzie podlaczal to jakich maher wiec niech on sie martwi sposobem podlaczenia. Jesli o mnie chodzi rob co trzeba a finalna wersje poprawie sobie o ile bedzie trzeba w domu.
  5. YonasH
    YonasH
    Czyli chcesz wtyczki, tak?
    Docelowo okablowanie będzie gotowe. Ale "maher" przyda się do poprowadzenia kabli do kabiny
  6. coachu
    coachu
    Jak dla mnie lepsza jest ta opcja skomponowana w jedną wtyczkę.
  7. YonasH
    YonasH
    To będą konkretnie dwie wtyczki na stronę (3+5). Nie ma jednej ósemki. Ósemka byłaby też dość szeroka i mogłaby się klinować przy montażu itp.
    Nierówny podział uniemożliwi błędne podłączenie. Poza tym wyszło taniej niż dwie czwórki - ciekawe.
  8. Arluen
    Arluen
    Dla mnie ok
  9. szewi
    szewi
    dla mnie wtyczki poprosze
  10. FredzioPL
    FredzioPL
    Tak, wtyczki poprosze.
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 71
Amortyzatory