62Ah 480A rozruchu. elearn podaje 60Ah 380A prądu rozruchowego, ale ja jestem za tym pierwszym- mam taki u siebie. Aha., pamiętaj o zmierzeniu starego, bo są rózne wielkości.
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................
Z biegunami powinieneś sobie raczej poradzić (choćby patrząc na swój stary)![]()
La mia Bella e a volte capricciosa

centra futura albo boschlepiej większej pojemności bosch s4 albo s5
http://www.akumulatorybosch.pl/wyszukiwarka.php

Podobno wszystko można kupować Boscha w ciemno za wyjątkiem akumulatorów. Radze poczytać i sprawdzić![]()

jeżdżę na boschu nie narzekam![]()

Przy okazji bardzo nieprzyjemnej wizyty w serwisie (sprzęgło + dwumas...) dostałem od nich 'na testy' akumulator firmy Yuasa. Mechanik sam nie był za niego pewny więc dlatego dał mi go na dwa tygodnie na próbę. To są jakieś ściepy z hurtowni z okazji końca roku. Jak się sprawdzi to dam znać. Póki co działa![]()
ile cie skasowali za sprzegło i dwumas??, a to aku. pewnie jakis chinsko podoby wyrób, gwarancje przechodzi i padnie...
pzd.
jest prawda, cała prawda, i gówno prawda!!!!

aku z racji że to jakieś resztki z magazynu będzie mnie (o ile przetrwa dwa tygodnie) kosztował 200 zł wiec nawet jakby miał za długa nie podziałać to i tak wielce stratny nie będe.
mechanika mam fajnego więc na wszystkie części dał mi 10% rabatu i tak:
sprzęgło - 885
wysprzęglik - 154
koło dwumasowe - 2050
i robocizna - 400
wszystkie części chyba z LUK-a
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki