Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale GT - Alfa GT to coupe, które powstało na platformie modelu 147. Nadwozie zostało zaprojektowane przez Bertone. W tym dziale znajdziesz rozwiązania problemów związanych ze skrzynią biegów, silnikiem, zawieszeniem czy układem kierowniczym.
-
Użytkownik
Rowerzysta
jednak konsekwentnie stawiam na sonax wosk twardy, porerowałem też sonaxem do nabłyszczania ale twardy świetnie współgra z plastikiem(zero białego nalotu) i świetnie chromy poleruje.pozatym robi warstwę ochronną na kilka tygodni i wystarczy gaza do polerowania,ja w swojej lalce(czarnej) się mogę przeglądać po zabiegu...będziesz zadowolony.
-
12-01-2012 15:27 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Embrion
kolego jest coś takiego jak rozpuszczalnik tapicerki, klej po nalepkach schodzi super, ja czysciłem całe auto jak rozklejałem taksówkę bez szkody dla lakieru
pozdro
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Jony88
Co to preparat masz do feluni kolego?
http://www.fm-world.pl/srodki_czystosci.htm ten trzeci od dołu. Koleżanka jest konsultantką tej grupy z kosmetykami i środkami czystości i oferują oni też coś takiego. Muszę przyznać, że środek jest dobry. Przy odrobinie wysiłku usuwa nawet trwałe zabrudzenia które się "wżarły"

" Nie jeździj szybciej niż lata Twój anioł stróż... "
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Abidibi1509
http://www.fm-world.pl/srodki_czystosci.htm ten trzeci od dołu. Koleżanka jest konsultantką tej grupy z kosmetykami i środkami czystości i oferują oni też coś takiego. Muszę przyznać, że środek jest dobry. Przy odrobinie wysiłku usuwa nawet trwałe zabrudzenia które się "wż
arły"
Ok dzięki kolego szwagier mi wczoraj zakupił jakiś preparat,zobaczymy czy się sprawdzi
-
-
Użytkownik
Embrion
a czym polerujecie jakas specjalna szmatka
?
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
swiety007
a czym polerujecie jakas specjalna szmatka

?
na stronie z preparatami sonaxa są ścierki do polerowania ale gazę proponuję poprostu.
-
Użytkownik
Romeo
ja zdecydowanie mikrofibrę
-
-
Użytkownik
Rowerzysta
kiedyś byłem świadkiem jak plamy po smole w serwisie opla zczyszczono rozpuszczalnikiem nitro. I zdziwienie moje było wielkie że lakier był nietknięty.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)