Cześć
Mam problem ostatnio na jednym z parkingów ,zawadziłem o wystający profil grrrrrrr ( wytargałem aż pokrywę silnikanasze piękne polskie parkingi ) i teraz mam problem z wspomaganiem. Przy lekkich skrętach działa bardzo dobrze ,tak samo jak przy większym . Problemy są kiedy auto ma wciśnięte sprzęgło . Kiedy wciskam sprzęgła wspomaganie działa bardzo ciężko lub przy dużych skrętach wcale aż muszę dwoma rękami skręcać :/ . Jaka może być przyczyna ? płyn hamulcowy jest , wczoraj byłem na kanale i nic nie widziałem ,co mogło by być zepsute ;/ zastanawiam się czy to nie wina paska i jest zbyt luźny . Najdziwniejsza jest ta sprawa z sprzęgłem !
Z góry dzięki za pomoc
plyn hamulcowy nie ma nic do wspomagania, moze sprawdz olej w zbiorniku wspomagania ukl. kier
pzd.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 08-02-2012 o 16:45
jest prawda, cała prawda, i gówno prawda!!!!
płynu było mało i dolałem , coś mi się zdaje że miałem chyba zapowietrzony układ :/ dwa dnie temu dolałem i działało tak samo a dzisiaj jest wszystko ok :-) jeżeli do końca tygodnia nic się nie będzie działo oznaczać to że było mało płynu i miałem zapowietrzony układ![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki