Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Zwariowałem na punkcie GT co pewnie Was nie zdziwi i stanąłem przed dylematem…którego wybrać. Mam nadzieję, że mi pomożecie
Po przeszukaniu chyba całej oferty w Irlandii zostały mi dwie sztuki i tu się zaczyna mały problem.
To jest link do pierwszego modelu http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2898651
Wszystko wygląda spoko, chociaż opis bardzo ubogi. Do tego GT skłania mnie rocznik i przebieg.
A tu jest druga sztuka: http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2735945
Serce mi podpowiada, żeby wziąć właśnie tegoPrzepiękna skórka i system bose. Niestety musi być jakieś ale… czyli przebieg i mnóstwo powymienianych rzeczy . Niektórzy powiedzą , że super bo samochód przygotowany do jazdy, no ale może być tak , że się komuś felerny model trafił i sypie się wszystko po kolei.
Napiszcie co o nich myślicie, bo ja już za długo chyba nad tym siedzę. Trzeba zacząć działać i coś wreszcie kupić.. najlepiej już jutro
Aha jeszcze 2 pytania, czy wszystkie GT w dieslu miały 6 biegowe skrzynie?
No i czy z tyłu wejdą bez problemu foteliki dla dzieci?
Z góry dzięki za pomoc.

Tak w kazdym dieslu byly 6tki skrzynie.
Do tylu wchodza dorosle osoby ok 1,80m wysokie, wiec i foteliki wejda.
Co do wymienianych rzeczy :
- dprzeglo + dwumas to norma przy 150tys km wiec nie ma sie co martwic
- poduszki stabilizatora tez norma
- aku, opony, swiece, klocki itd to rzeczy normalne ktore sie wymienia w kazdym aucie.
Ja wybralbym druga idealne polaczenie wnetrza koloru i felg.
Pozdrawiam

Dostęp do tyłu jest kiepski jeśli chodzi o fotelik, da się go wsadzić ale delikatnie mówiąc to średnio wygodne. Zdarzyło mi się raz przewozić dziecko+matkę+wózek i dało się, ale nie wyobrażam sobie czegoś takiego na co dzień. Jak jeździsz sam z dzieckiem to ok, sadzasz dzieciaka z przodu obok i jest git (oczywiście poduchę można wyłączyć), ale GT to nie jest auto rodzinne i jak z taką myślą ma być kupowane to odradzam. Chyba że masz drugie auto
145 1,7 16V boxer...
147 1,9 8V ropucha
GT 1,9 16V fajniejsza ropucha
156 SW FL 1,9 8V kolejna ropucha

Dzięki za pomoc.
Mam nadzieję, że już dzisiaj pojadę na zakupy
Dzieciaki będą musiały się najwyżej trochę pomęczyć. Na szczęście w 95% jeżdżę sam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki