z racji tego że mamy spore mrozy, (u mnie tej nocy było - 36 stopni), czeka mnie demontaż tapicerki i dostanie się do klamki, gdyż przez własną głupote ja popsułem. przed wczoraj byłem na myjni, chciałem umyć auto z soli po trasie do monachium, no i od tego się zaczęło. Auto stało w garażu i nie było kłopotu, jednak gdy postało cały dzień na zewnątrz "klamka" zamarzła:/ szarpnąłem no i popsułem.
W związku z tym moje pytanie brzmi: jak się do niej dostać, żeby niczego dodatkowo nie popsuć? Wiem jak ściągnąć tapicerkę ale co z tą blachą?
Ostatnio edytowane przez pawel1284 ; 02-02-2012 o 11:00
jak posiadasz to odpal e-learn, tam jest wszystko dokładnie opisane jak i co po kolei demontować ażeby usunąć poszycie drzwi![]()
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................

niestety nie wiem nawet co to takiego
z jaką blachą, bo nie rozumiem?do klamki można się dostać od środka demontując boczek z tego co się orientuję. Najpierw odkręcasz wszystkie śrubki, później musisz "pozbyć się" takich białych, plastikowych zacisków. Nie jest to raczej trudna robota
Dla pewności możesz przeszukać forum, bo chyba było coś podobnego nawet w ym dziale, ale w 147 na pewno było dokładniej opisane

chodzi o łatwiejszy dostęp. pod tapicerką jest metalowe poszycie a w nim tylko niewielkie otwory. ręki tam raczej nie włożę żeby cokolwiek zrobić.
tutaj masz linki- http://www.filecrop.com/search.php?w...=score&mod=dec
wybierz Gt, ściagnij obydwa party, rozpakuj je prawdopodobnie w 1 plik i odpal w deamonie bo chyba jest to plik iso.
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................

Miałem ten sam problem z tym ze od strony pasażera. Dziewczyna w złości chciała otworzyć zamknięte autoA więc tak po zdjęciu tapicerki (śruby od dołu torx i pod klamką) i po tym zabiegu stanąłem przed tym samym problemem co Ty jak tam się dostać !? pomogło wyjęcie szyby nic trudnego potem już tylko z górki. Powodzenia

czyli jednak trzeba wyjmować szybę. no nic biorę się więc do pracy jak tylko nagrzeję garaż![]()

Jak byłby jakiś problem to pisz na Priv![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki