Witam
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem CB ale głównym problemem jest to ze nie mam żadnego pomysłu gdzie je umieścić. Czy ktoś z Was ma takie urządzenie w swojej GTV-ce bądź Spiderku albo zna jakiś dobry patent? Oczywiście chciałbym to zrobić tak by to jakoś przyzwoicie wyglądało a nie widzące kable itd. Za wszelkie pomysły i sugestie będę bardzo wdzięczny![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 02-11-2010 o 18:27
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
tez myslalem o takim rozwiazaniu ale jednak nie odpowiada mi bo jak by nie patrzec albo pasazer bedzie kopac albo od mojej strony mi bedzie przeszkadzac ;/
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
aniol_jojo thanked for this post
Kolego przepraszam ale półeczkę pod czym? a co do prowadzenia kabla to juz rozbieralem tylne siedzenia oraz boczki wiec mniej wiecej juz to mam obcykanepozatym niedlugo czeka mnie przyciemnianie tylnej szyby wiec i tak to bede zdejmowac to przy okazji moglby tamtedy pojsc kabelek
![]()

No nie wiem jak to nazwac...Miedzy siedzeniami masz poleczke (tam gdzie zwykle jest podlokietnik). Nie musisz nawet demonotwac siedzen... Po prostu wtykasz kabel pod siedzenie
![]()
i tak chyba własnie zrobie bo innego wyjscia nie widze, poki co czekam na wyplate![]()
Swego czasu stworzylem testowy projekt montazu choc go nie dokonczylem bo zmienila mi sie koncepcjaGeneralnie jest super z tym ze radio musi byc odpowiednio male
Na zdjeciu Uniden 520
![]()
Ostatnio edytowane przez Fred ; 05-06-2009 o 15:28

w Gtv faktycznie jest problem z montażem CBna Twoim miejscu wziąłbym po uwagę zakup radyjka Albrecht ze zdejmowanym panelem, wtedy radyjko możesz schować nawet po siedzeniem , a panelik zamontować w dowolnym miejscu
CB radio ALBRECHT AE 6890 zdejmowany Panel
pozdro, trek
156 2.0 JTS / 147 1.9 JTD - jest
Gtv 2.0 V6 TB / 156 2.0 TS - było
Trek faktycznie jest to bardzo ciekawe rozwiazanie i na pewno ten kabel do panelu ułatwia bardzo sprawe ale jednak to 600zl za samo radio wiec musze sie zastanowic nad tym i przekalkulowac czy mi styknie wyplaty czy kupic w przyszlym miesiacu bo jednak myslalem o czym tanszym o polowe
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki