Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Gtv/Gtv Spider - Forum poświęcone samochodom Alfa Romeo GTV [1995-2005] i Alfa Romeo Spider [1995-2006]. W tych modelach montowano silniki: 1.8 T. Spark, 2.0 T. Spark, 2.0 JTS, 2.0 V6 Turbo, 3.0 V6 (12 i 24v) oraz 3.2 V6
    Użytkownik Embrion Avatar slukash
    Mieszka w
    Ząbki
    Auto
    AR Spider 2.0TS Lusso
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    4 m

Domyślnie

Dołączę się bo i ja uległem Mikodzie - mam nawiercane i frezowane - nie mogę nic złego powiedzieć. W przeciwności do niektórych kolegów nie wydaje mi się, żeby polskie w jakimkolwiek aspekcie było gorsze od niemieckich czy japońskich.
    Jakość to kwestia użytej technologii i doboru materiałów a nie nacji
    Pozdrawiam!
    Łukasz

Użytkownik Ogier Avatar DARO-RT
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    .:Gtv 2.0 V6 TB:.
    Czas spędzony na forum
    55 m

Domyślnie

Moim zdaniem niemieckie czy japońskie to i tak zapewne wyprodukowane były w chinach za miskę ryżu, a Mikoda to Mikoda "z Polska"
    Sam osobiście jeżdżę na Brembo Max uważam że dobrze hamują, ale po ich zużyciu chcę zakupić Mikody, którym jak czytałem opinie i rozmawiałem ze znajomymi mechanikami nic nie brakuje, a ponadto były w OPT na TVN Turbo
    Wybór należy do właściciela bolidu, a jak powiedział jeden chiński uczony cyt. "czasami trzeba coś sprawdzić żeby się przekonać"

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Proszowice
    Auto
    BMW e36 coupe 2.5 l vanos 192 KM
    Czas spędzony na forum
    11 m

Domyślnie

jak napisałem tak robie. od założenia girlinga mineło tydzień zrobione jest juz około tysia na nich i jest efekt poza ziemski. rewelacja. polecam.
    Alfa Romeo 155
    Alfa Romeo 166
    BMW E36 Coupe

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia