Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Gtv/Gtv Spider - Forum poświęcone samochodom Alfa Romeo GTV [1995-2005] i Alfa Romeo Spider [1995-2006]. W tych modelach montowano silniki: 1.8 T. Spark, 2.0 T. Spark, 2.0 JTS, 2.0 V6 Turbo, 3.0 V6 (12 i 24v) oraz 3.2 V6
Użytkownik Embrion

Ile ludzi tyle opinii...
Mnie osobiście odrzuciła polska produkcja, skoro tyle osób je poleca na pewno nie są aż takie złe.
Użytkownik Romeo

Mikoda jak i brembo maja swoje fabryki w polsce. i jeśli ktos trafi na polskie tarcze to napewno na nich dlugo nie pojezdzi. dobrymi tarczami sa niemieskie ate japonskie mikody niemieckie girling niemieckie brembo dobre tez bosch trw choc tu tez mozna latwo trafic na podrobke
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe
Użytkownik Alfa i Omega

Napisał
SYSUNIAdq 
Mikoda jak i brembo maja swoje fabryki w polsce. i jeśli ktos trafi na polskie tarcze to napewno na nich dlugo nie pojezdzi. dobrymi tarczami sa niemieskie ate japonskie mikody niemieckie girling niemieckie brembo dobre tez bosch trw choc tu tez mozna latwo trafic na podrobke
dlatego warto kupować od sprawdzonych osób ale i tak nie da nam to 100% pewności .... co do tej fabryki brembo to mikoda robi ponoć tarcze pod brembo

To ciekawe... a Brembo ponoć bierze odlewy od Mikody i co?
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Użytkownik Romeo
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe

Ja nie widziałem brembo po 120zł
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Użytkownik Romeo

Napisał
aniol_jojo 
Ja nie widziałem brembo po 120zł
wystarczy wejsc na allegro.sam jestem na kupnie i jestem z tematem na bierzaco.
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe

Dla mnie Brembo za 120zł to nie Brembo tylko jakaś lewizna. Zostaje przy swoim, Mikoda nawiercana i nacinana.
Użytkownik Romeo

Napisał
aniol_jojo 
Dla mnie Brembo za 120zł to nie Brembo tylko jakaś lewizna. Zostaje przy swoim, Mikoda nawiercana i nacinana.
no wlasnie bo to polskiej produkcji. mikoda jak najbardziej ale tylko oryginal. a czy nacinane i nawiercane?? hm tu jest duza sprzecznosc bo jesli ktos jezdzi bardzo sportowo i pokonuje malo kilometrow to owszem mozna takie zakupic ale jak ktos robiu duze dystanse to na kloski nie wyrobi. ja na zwyklych tarczach klocki zmieniam 2 albo 3 razy na rok a co dopiero jakbym mial nacinane to pewnie z 5 razy spokojnie
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe

Czy ja wiem? Zdzieranie klocków na tarczach "sportowych" jest przyspieszone o ok 25-30% więc nie jest to jakoś specjalnie dużo.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia