Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Gtv/Gtv Spider - Forum poświęcone samochodom Alfa Romeo GTV [1995-2005] i Alfa Romeo Spider [1995-2006]. W tych modelach montowano silniki: 1.8 T. Spark, 2.0 T. Spark, 2.0 JTS, 2.0 V6 Turbo, 3.0 V6 (12 i 24v) oraz 3.2 V6
Użytkownik Dwusuwowiec
Polecam zestaw wycieraczek Champion SK55B
Witam . wielu właścicieli ma problem z spinkami do GTV i Spidera .polecam wycieraczki zestaw CHAMPION SK55B w zestawie mamy dwie wycieraczki z spoilerem i 4 spinki do spryskiwaczy .
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 02-11-2010 o 21:21
Użytkownik Pirat drogowy

To jeszcze powiedz, gdzie coś takiego się kupuje i za ile - na pewno wielu się to przyda...
Użytkownik Dwusuwowiec

Napisał
jas.bu 
To jeszcze powiedz, gdzie coś takiego się kupuje i za ile - na pewno wielu się to przyda...
cena detaliczna jakieś 80zł w ofercie ma to FOTA dostępność cały kraj . pytać w sklepach motoryzacyjnych lub w warsztatach gdzie dostawcom części jest Fota
Ostatnio edytowane przez MarekV6 ; 02-02-2010 o 22:54
-
Użytkownik Embrion

Może i to psuje całą kompozycje auta, zwłaszcza jeśli ktoś lubi wszystko oryginalne, ale ja osobiście używam rozmiarowo dopasowanych wycieraczek a tę listwę spryskiwaczy mam zwyczajnie przypiętą na takie plastikowe spinki, używane do spinania kilku kabli w jeden pęk
Użytkownik Pirat drogowy

Napisał
88davido88 
takie plastikowe spinki, używane do spinania kilku kabli w jeden pęk

Kolego używaj fachowej nomenklatury:
rytyty
rytytki
tytyrytki
itp.
Użytkownik Embrion

Dziękuję za podpowiedź, nie wiedziałem właśnie jak dokładnie się to nazywa, nie jestem fachowcem w tej dziedzinie.
A więc ja osobiście używam rytytki do przypięcia listwy spryskiwacza do wycieraczki.
-
Użytkownik Rowerzysta

opaski kablowe, makarony, tajsy, trytytki
Użytkownik Pirat drogowy

Można w ASO kupic same te spinki a koszt to dosłownie parę zł tylko musi im się chciec je ściągnąc, same wycieraczki to około 120zł/sztuka wraz z ładnym napisem "Alfa Romeo" plus spryski już razem ze spinkami około 50 zł jakbyś ktoś chciał zamówic
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
spinki do wycieraczek
, wycieraczki alfa romeo gtv
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia